Day Zero Project update #25

21 mei 2017

Eindelijk is het moment er nog eens gekomen dat ik weer een doel kan doorstrepen, want dat is toch wel waar dit project allemaal om draait: zoveel mogelijk doelen behalen in 1000 dagen. Ik bezocht een nieuw land Ć©n testte een nieuwe sport uit. Beide gebeurden in teken van schoolopdrachten. Zo slecht zijn die opdrachten dan toch nog niet, haha.

een nieuwe sport uitproberen šŸ”›
Een van de opdrachten luidde als volgt: "maak in groep een longform". Een long wat? Juist, ja. Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar het is eigenlijk heel simpel: een soort blog waar zowel audio-, video- als tekstelementen aan bod komen. Mijn groepsleden en ik besloten om twee weken lang te leven als beroemdheden. Zo gezegd, zo gedaan. Ik testte 14 dagen lang yin yoga uit, geĆÆnspireerd door Eva Daeleman. Leuke ervaring!

in drie nieuwe landen geweest zijn šŸ”›
Voor mijn keuzevak 'internationaal project', woonde ik samen met klasgenoot Lorenzo het Nordic Media Festival bij. Voor drie nachten trokken we naar het Noorse Bergen - wat na Olso de grootste stad is van het Scandinavisch pareltje. Wauw, wat een prachtig land. Ik kan het je nu al zeggen, ook al ben ik nog niet eens in de hoofdstad geweest, haha. Er komt zeker nog een verslagje over online, maar misschien wel met wat vertraging wegens een overdosis schoolwerk. Norge, jeg elsker deg (Noorwegen, ik hou van je). <3

BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJST

* * *

Welke doelen wil jij nog behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten