Mijn telefoon in een nieuw jasje #4

14 mei 2017

Het stond al lang op mijn verlanglijstje. Een doorzichtig hoesje voor rond m'n telefoon. Net iets minder dan twee jaar geleden kreeg ik een iPhone 6 en uiteraard wil je dan meteen een leuk hoesje eromheen. Na enige tijd is mijn collectie hoesjes redelijk kleurrijk, dus ging ik op zoek naar een transparante variant. Keuze genoeg, dus koos ik er meteen twee uit om te reviewen. Ze lijken heel erg op elkaar, maar toch verschillen ze op enkele vlakken. 


Het eerste hoesje dat ik review is het Crystal View Case van Spigen, in de variant Crystal Clear. Deze is ideaal om het strakke design van mijn telefoon te behouden én om deze te beschermen. Hij is dun en voor een groot deel transparant. De achterkant is gemaakt van polycarbonaat - wat soepeler - en de bumper zelf is vervaardigd uit TPU - een soort flexibel plastic.


Als tweede koos ik ook nog een hoesje van Ringke uit. Meer bepaald het Crystal View hoesje van de Air-collectie Deze is dun, licht en transparant. Hierdoor gaat het strakke design van mijn telefoon niet verloren, omdat het hoesje amper opvalt. Het is gemaakt uit één stuk TPU dat net zoals het vorige hoesje mijn telefoon goed beschermd. Bij dit hoesje kan je de poorten voor je headphones en oplader ook nog sluiten en dus beschermen tegen eventuele veiligheid. Heel handig!


Ik vind beide hoesjes heel fijn, al gaat mijn voorkeur toch uit naar de eerste optie, omdat ik persoonlijk niet zo handig om de poorten altijd te sluiten én omdat het materiaal van het Ringke hoesje nét iets soepeler is. Meer info over de Ringke hoesjes vind je hier, en als je meer wilt weten over de hoesjes van Spigen, kan je hier terecht. :)

* * *

Wat staat er op jouw telefoonhoesje?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten