Back on track

23 april 2017

Wauw, ik kan het niet geloven dat ik eindelijk nog eens de tijd heb gevonden om te bloggen. De afgelopen weken heb ik het zo druk gehad met mijn studie en ook buitenschoolse activiteiten. In de avond was ik vaak laat thuis waardoor ik amper zin had om foto's te maken of te schrijven. Nu is het zondag, lig ik in de zetel met een kopje thee naast me en muziek van The Weeknd in m'n oren. Hoog tijd voor een update dus!
school, school en nog is school
Sinds het tweede semester werk ik samen met twee groepsleden aan ons magazine. Vorig jaar maakte ik individueel een tijdschrift over ItaliĆ«, en ook dit jaar is het weer gerelateerd aan reizen. We schrijven namelijk over budgetreizen, met jongeren als doelpubliek. Tegenwoordig is reizen heel duur, en wij willen aantonen dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Hiervoor moeten we dus heel hard werken, en buiten dat hebben we ook nog andere vakken met bijhorende taken om te maken. 
vrije tijd, wat is dat?
Om een magazine te vullen, moeten er uiteraard ook interviews afgenomen worden. Deze plan ik zowel tijdens de middagpauze als buiten schooltijd. Zo ben ik onder andere al naar Limburg en Leuven gereisd. Gisteren ging ik met mijn groepsmaatje, nichtje en covermodel naar Zichem, bij Leuven. We wilden een coverfoto maken op een locatie die niet te Belgisch aantoont, vandaar dat we voor een veld kozen. Op bovenstaande foto zie je mijn nicht Louise en ik, want uiteraard wilden ook wij wat foto's bij deze locatie. Over de cover onthullen we voorlopig niets meer, maar als het magazine af is zal ik het zeker hier delen. 

Ik vond het heel fijn om nog eens te bloggen, ook al is het maar een korter stukje. Hopelijk vind ik snel weer wat meer tijd om mijn blog te onderhouden, want het blijft toch iets wat ik graag doe. :)

* * *

Wat deed jij de voorbije dagen?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking: