Day Zero Project update #24

21 april 2017

Ongelooflijk dat mijn Day Zero Project over iets minder dan 8 maanden ten einde loopt. Aan alle mooie liedjes komt een einde, maar ik weet nu al dat ik een volgende lijst ga opstellen met dingen die ik zeker wil behalen in mijn leven. Ik vind het zo'n leuke bezigheid en de beloning die je op het einde hebt, maakt alles nog net iets leuker. Ook tijdens de voorbije dagen werkte ik twee doelen verder af. Beide kan je ze associeren met een van mijn favoriete hobby's: reizen. 
vijf nieuwe Belgische steden bezoeken 🔛
Na Knokke, is Luik de tweede stad die ik aan dit lijstje kan toevoegen. Voor het vak Frans moest ik afgelopen semester een Waalse stad bezoeken en er vervolgens een presentatie over geven. Nog nooit eerder was ik in de stad geweest, maar ben blij dat ik nu wel ben geweest. Ik vond het een hele leuke stad, en ga zeker nog eens terug!


acht steden bezoeken waarvan de eerste letters mijn naam vormen 🔛
Ook in het teken van een schoolopdracht was een citytripje naar Rotterdam. Voor het vak Trend watching & Cool hunting moesten we enkele originele hotspots in Rotterdam verzamelen en bespreken. Een aantal jaar geleden bezocht ik Rotterdam al eens, maar ik herinnerde me er niet  meer zoveel van, en was daarom ook blij om nog eens terug te gaan! Ook deze keer was het een kort bezoekje, dus als er iemand terug mee wil naar Rotterdam, let me know! Haha.

BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJST

* * *

Welke doelen wil jij nog behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten