Nieuwe pareltjes aan mijn voeten

22 maart 2017

Ik weet het nog goed. Het was mijn voorlaatste dag in Barcelona toen ik in de namiddag nog even met mama ging shoppen. Alle verdiepingen van de Corte Inglès bezoeken, gevolgd door Spaanse ketens zoals Zara, Mango en Uterqüe. Bij die laatste kocht ik deze velvet laarsjes. I guess I'm in love.

Ik vond de laarsjes heel mooi, maar besloot ze nog niet te kopen. Mijn twijfels waren nog te groot dus wandelde ik de winkelstraat uit met lege handen. Mama en ik hadden wel bijna de volledige Lindt winkel leeg gekocht, want hun chocolade is dan ook zo hemels en echt om duimen en vingers mee af te likken! Goed, genoeg over eten, terug over naar de schoenen!


Toch bleef ik heel de avond aan de laarsjes denken. Misschien had ik dan toch een beetje spijt? Uterqüe heeft geen winkel in België, dus wou ik ze absoluut nog in Spanje kopen. Aangekomen op de luchthaven om definitief terug naar huis te keren, zag ik tussen alle winkels ook een Uterqüe filiaal! Yes!


Nu moest ik alleen nog geluk hebben dat ze er de schoenen verkochten, want zo'n vestiging op de luchthaven is meestal kleiner dan in de stad. Ik ging naar binnen en mijn aandacht werd meteen gevestigd op de schoenafdeling achteraan. En ja hoor, daar stonden ze dan! Snel passen, door de winkel wandelen om te checken of ze goed liepen en afrekenen, want een half uur later zouden we al boarden op ons vliegtuig! 

Ik ben zo blij dat ik ze toch heb gekocht! Bovendien kostte het paar daar minder geld dan in de winkel. Extra mooi meegenomen dus! Nu heb ik een mooi souvenir en perfect aandenken aan mijn geweldige avontuur in Barcelona.

* * *

Wat is jouw recentste aankoop?

Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze gaaf zeg! Nu ben ik ook wel benieuwd naar een leuke outfit met deze geweldige schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Ze zijn echt heel erg gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuw, die zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh, wat een tof paar zeg! Hele gave laarsjes zijn het, goede aankoop! ^^

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wohh, ze zijn echt prachtig! Snap helemaal dat je die zou willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen