Day Zero Project update #23

17 maart 2017

Het is weer tijd voor een update over mijn Day Zero Project, en deze keer al de 23ste. Ik heb één doel voltooid, iets wat ik al heel lang wou doen en eindelijk werkelijkheid werd. Ten tweede kon ik ook weer een letter van mijn alfabet doorstrepen, aangezien ik voor elke letter een nieuwe film wil zien. Kijk je mee?
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
Afgelopen tijd keek had ik nog eens een vrij avondje zonder veel deadlines en een super lange to-do lijst, dus besloot ik om nog eens te Netflix'en. Van series had ik even genoeg dus besloot ik om op zoek te gaan naar een film. Ik kwam terecht bij Un Prophète, een Frans-Italiaanse misdaadfilm over een 19-jarige Noord-Afrikaanse jongen die zes maanden celstraf krijgt omdat hij een politieagent had aangevallen. Een speciale film, niet meteen mijn genre maar ideaal om je Frans bij te schaven - weliswaar met ondertitels want ze praten altijd zo snel. :D


naar een bloggersmeeting gaan 
Op 4 juni was het dan eindelijk zover. Ik had afgesproken met medeblogger Chiara in het station Antwerpen-Berchem. Rond half negen namen we de trein richting Kortijk, om daar aan een leuk dagje te beginnen! Eenmaal aangekomen, maakte we kennis met een aantal bloggers, waaronder Fobe, Jennifer en Valerie. We bezochten een aantal hotspots, waaronder Tarterie, een taartenzaak! Uiteraard nam ik mijn camera mee en stond er een blogpost ingepland, maar op een of andere miraculeuze wijze zijn al mijn foto's verdwenen. :( Helaas.

© foto door Chiara Van den Broek

BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJST

* * *

Welke doelen wil jij nog behalen?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. & met mij! ;-)
    Die filmlist is echt wel een leuke om te onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen