Day Zero Project update #22

19 februari 2017

Ik weet nog goed dat ik op 15 april 2015 officieel mijn Day Zero Project gestart ben. Ongelooflijk dat dat al bijna twee jaar geleden is. Buiten dat, heb ik ook nog eens minder dan één jaar de tijd om al mijn resterende doelen nog te behalen. Wellicht is het niet haalbaar om alle doelen te behalen, maar toch vinkte ik in de afgelopen tijd alweer twee doelen af, waar ik heel blij om ben!
alle Nicholas Sparks-films kijken 
Mijn favoriete filmgenre is ongetwijfeld romantische drama's. Een van mijn favoriete internationale schrijvers is Nicholas Sparks. Omdat ik niet zo'n leesliefhebber ben, ben ik steeds weer blij als er een film verschijnt, gebaseerd op een van zijn boeken. Recent keek ik naar The Choice, een hele mooie film, net zoals zijn voorgaande films zoals The Notebook, Safe Haven en Dear John. Ahhh. <3
zelf een bloem planten 
Onlangs won ik shoptegoed bij Radbag dankzij Silvana. Ik besloot om een scratch map te bestellen, omdat ik dit al lang wou. Als extraatje gooide ik nog een Grow Me-plantje in mijn winkelmandje! Mijn keuze viel op de lathyrus, omdat het er schattig uitzag, haha. Zoals je op de foto ziet, is het bloempje volop aan het groeien. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!* * *

Welke doelen wil jij nog behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten