Day Zero Project update #31

19 november 2017

Wauw, ongelooflijk dat dit de derde laatste update is van mijn Day Zero Project. Het lijkt net gisteren toen ik ermee bijna twee jaar geleden mee startte, in januari 2015. Deze maand kon ik één doel voltooien en drie doelen deels afwerken. Kijk je mee?
tien boeken lezen 🔛
Voor het vak redactie print moest ik dit semester een boek lezen dat geschreven is door een journalist. Mijn keuze viel op Vrede zij met u, zuster van de Vlaamse voormalige Knack-journalist Christ De Stoop. Het boek gaat over de eerste Europese zelfmoordterroriste Muriel Degauque die zichzelf in 2005 opblies in Bagad, Irak. Een heel interessant en goed geschreven boek. Als je trouwens nog een super goed boek weet dat ik moet lezen, let me know. Nog maar eentje te gaan en dan is ook dit doel voltooid!


voor elke letter van Antwerpen een adresje bezoeken 🔛
Ook deze maand bezocht ik een nieuw adresje in Antwerpen. Samen met Ellen bracht ik een bezoekje aan Tota, een tentje dat bekend staat om empanadas. Er staan een vijftiental gevulde soorten op de kaart, waaronder eentje met varkensvlees en rundvlees. Ook voor de vegetariërs is keuze genoeg: ga voor een ricotta-spinazie-vulling of eentje met zoete aardappel en linzen. We bestelden een plakje met negen empanadas en tweemaal de homemade ijsthee. Hiervoor betaalden we iets minder dan €30. Echt een aanrader als je in Antwerpen bent! Ook ging ik naar Esco*Bar, waar ik een interview aflegde met een bekeerlinge voor school. Super toffe plek voor een taartje of lunch!

acht steden bezoeken waarvan de eerste letters samen mijn naam vormen ✔️
Helemaal vergeten toe te voegen aan dit lijstje, en al zo lang geleden bezocht. Ik heb het over de Vlaamse stad Nieuwpoort en de Nederlandse stad Chaam. Aan die eerste bracht ik een tijdje geleden al een bezoekje en Chaam passeerde ik op weg naar Amsterdam afgelopen oktober. Onderweg was er een omleiding waardoor we hier terecht kwamen. Gelukkig wegen de mensen op straat ons de weg, want we waren echt verdwaald. In 't vervolg beter de omleidingen checken dus, haha!
* * *

Welke doelen wil jij nog behalen? 

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten