Day Zero Project update #30

15 oktober 2017

Ik kan het bijna niet geloven dat ik 30 maanden geleden ben gestart met dit project. Het was een heuse uitdaging en enorm leuk om mee bezig te zijn in m'n vrije tijd. In deze update vertel ik je wat meer over films die ik keek, een lekkere hamburger die ik at en gezonde muffins die ik maakte!

voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb šŸ”›
Op Netflix keek ik de afgelopen tijd naar vier films die ik allemaal kon toepassen op mijn film-alfabet. It's Kind of a Funny Story vertelt het verhaal van Craig, een tiener in een depressieve tiener die een week verblijft in psychiatrisch ziekenhuis. Leuke film! Ten tweede keek ik Kiss Me, een Zweedse film over de (verboden) liefde tussen twee vrouwen. Ik ben gek op Scandinavische televisie, dus vond  dit een zeer mooie film. 1 Night keek ik voor de letter 'O', gaande over twee koppels die diezelfde nacht van alles meemaken. Tot slot keek ik ook naar XOXO, een Netflix Original-film. Niet meteen mijn genre, maar zoveel films die beginnen met X zijn er nu ook niet, dus daarom gaf ik hem toch een kans. 


voor elke letter van Antwerpen een adresje bezoeken ✔️
Op de voorlaatste dag van september ging ik samen met vriendinnetje Ellen naar de opening van Sincerely Valentine, een nieuw leuk boetiekje in de Nationalestraat. Persoonlijk is dat een van m'n favoriete (winkel)straten van 't stad. Paul's Boutique is een burgerbar die daar gevestigd is, en omdat ik er al snel heen wilde, genoot ik samen met Ellen van heerlijke en vooral betaalbare burgers! Hier ga ik zeker nog eens heen :)

een wereldkaart kopen en mijn droombestemmingen erop aanduiden ✔️
Een tijdje geleden won ik via My Cup of Care, de blog van de Nederlandse Justine, shopping tegoed om een kaart in posterformaat uit te kiezen. De kaart heeft een lange tijd op m'n kamer gelegen, maar sinds kort hangt hij deftig aan de muur. Met punaises heb ik er enkele droombestemmingen op aangeduid. :)

vijf recepten uitproberen ✔️
Het vijfde recept dat ervoor zorgt dat ik dit doel kan doorstrepen, is de zelfgemaakte ijsthee die hier een tijdje geleden online verscheen. Een linkje vind je hier. Daarnaast maakte ik ook nog heerlijke gezonde muffins met havermout en banaan, naar het recept van Rens Kroes. Omdat ik het gebruik voor een schoolproject, kan ik het dus niet meer publiceren op m'n blog. Vandaar een sfeerbeeldje als uitgelichte afbeelding. ;)
* * *
Welke doelen wil jij nog behalen? 

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Oh, die films op alfabet is een super leuk idee!! Ga ik ook doen :-) Tof dat je het zo goed weet vol te houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben jij goed bezig met dit project meid! Op deze manier leer je echt veel nieuwe dingen ontdekken!

    BeantwoordenVerwijderen