Day Zero Project #32

17 december 2017

Tijd voor de voorlaatste update wat mijn Day Zero Project betreft. De afgelopen tijd kon ik  me jammer genoeg niet al te goed focussen op de resterende doelen, maar ondanks de vele deadlines slaagde ik er toch in om vier doelen te voltooien. Kijk je mee?
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb ✔️
Yes! Eindelijk is dit 26-delige doel voltooid. Er restte enkel nog twee films die ik moest zien, beginnend met de letters 'R' en 'Z'. Voor die eerste letter viel mijn keuze op Ruth & Alex, een film die ik huurde op Netflix. Hij vertelt het verhaal over een ouder New Yorks koppel, Ruth & Alex (surprise, surprise) die willen verhuizen. Een fijne feelgoodfilm met Morgan Freeman en Diane Keaton in de hoofdrollen. Ten tweede keek ik naar Zoya, op de busrit na een dagje te vertoeven in Parijs. Een televisiefilm uit 1995. Ideaal voor een saaie busrit huiswaarts ;)


voor elke letter van Antwerpen een adresje bezoeken ✔️
Toen ik door m'n Swarm-archief scrolde, kwam ik erachter dat ik enige tijd geleden al twee adresjes voor de letters 'A' en 'E' had bezocht. Beide restaurants zijn gelegen in de alternatieve, toffe wijk Zurenborg. Ardent is een wat chiquer Frans restaurant waar ik meer dan een jaar geleden (!) al heenging. Iets prijziger, maar ideaal als er eens wat te vieren valt. Ik ontdekte er ook Enoteca Savini, een super tof Italiaans tentje. Ik krijg spontaan het water in m'n mond als ik weer denk aan de heerlijke pasta die ik er at! Uiteraard mag een koffiebar niet in het lijstje ontbreken. Mijn keuze viel op Normo, een van de beste koffiebars in Antwerpen. En gelijk hebben ze! Ik sprak er samen met Shani af om te brainstormen over onze bachelorproef. En guess what: we gaan een citymagazine maken over Antwerpen! #zinin :)


vijf nieuwe Belgische steden bezoeken ✔️
Eind november moest ik voor school twee interviews afnemen van mama's die met hun kind naar concerten gaan. Een meisje dat me al een tijdje volgde op Instagram had gereageerd op m'n oproep en daaruit bleek dat ze jaarlijks met haar mama naar Clouseau gaat. Omdat ze in het Limburgse Riemst woont en het interview daar plaatsvond, ging ik na afloop met moeke nog een hapje eten in Tongeren. Op een dag bezocht ik dus twee steden waar ik nog nooit eerder was geweest. Zeker voor herhaling vatbaar want de pasta die ik at bij Retro Velinx smaakte goed! Voor de nieuwsgierigen: het afgewerkte artikel voor Libelle is hier te lezen!


101 nieuwe doelen bedenken ✔️
Omdat ik dit project super leuk vond om te doen, heb ik besloten om een tweede editie aan te gaan. Hiervoor moest ik opnieuw 101 doelen bedenken. Ondertussen is dat lijstje ook al af en liet ik me inspireren door vrienden, Pinterest en andere bloggers. Uiteraard zal ook deze lijst heel gevarieerd zijn, maar net iets haalbaarder dan het eerste project. :)
* * *
Welke doelen wil jij nog behalen? 

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten