Een fotoslinger vol leuke herinneringen

10 december 2017

Vroeger bewaarde ik mijn foto's altijd digitaal op mijn computer, maar sinds kort vind ik het ook wel leuk om ze af te drukken. Na het afdrukken kan je ze natuurlijk ophangen aan de muur of inkaderen, maar er bestaan nog een aantal creatieve dingen die je ermee kan doen. Ik maakte er een fotoslinger van met de leukste herinneringen van afgelopen tijd!


Er bestaan tegenwoordig talrijke sites waar je zelf aan de slag kan gaan met foto's. Je kan er een klassiek fotoalbum van maken of foto's laten afdrukken op een stuk hout of een canvas. Als deze keuze al niet ruim genoeg is, kan je er ook een fotoslinger van laten maken. Hiervoor surfte ik naar hetfotoalbum.nl, een Nederlandse fotofabrikant waar je zo'n reeks vlaggetjes kan ontwerpen. Eenmaal de ontwerpfase openstaat, is het heel gemakkelijk om de foto's te importeren. Je kan de beelden ook van volgorde veranderen door ze te verslepen. Extra handig is het overzicht van de aantal geüploade foto's. Bovendien kan je ook nog tekst en allerlei bewerkingen uitvoeren naar keuze. Als je de foto's opgestuurd krijgt moet je ze alleen nog rijgen aan een koord, dat je er gratis bijkrijgt. Dit gaat best wel vlot. Om er voor te zorgen dat mijn foto's goed zouden blijven hangen, heb ik ze aan het touw bevestigd met paperclips.Ik ben heel blij met het resultaat! De foto is telt 25 vlaggetjes die langs beide kanten bedrukt zijn. Wat was het ongelooflijk lastig om mijn 50 favoriete foto's uit te kiezen! :) Ik heb er veel sfeerbeelden van reisjes naar Berlijn, Maastricht, Bergen, Venetië en Barcelona tussen gestoken. Uiteraard mogen ook katten- en familiefoto's niet ontbreken! De slinger hangt op in het midden van mijn kamer, zodat ik de beide kanten ervan kan bekijken! Heel blij met dit nieuwe accessoire voor m'n kamer! Wil je graag  zelf een slinger maken? Dan ben je bij Het Fotoalbum aan het juiste adres!

* * *
Druk jij soms ook foto's af?

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Oehhh ziet er superleuk uit in je kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh wat ziet dit er ongelofelijk leuk uit! Echt tof dat je d'r ook echt een soort 'vlaggetjes' van hebt gemaakt door zo'n puntje aan de onderkant te maken :) heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk deze fotoslinger! feestje om er naar te kijken denk ik zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had echt nog nooit van zo'n fotoslinger gehoord. Oeps. Ziet er wel enorm leuk uit. Is meteen ook een tof en origineel cadeau. Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuk gedaan! Lijkt me ook tof om als cadeau aan iemand te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Heel leuk om je muur zo op te vullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, dat is echt heel leuk! Wat een leuke kamer heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen