Day Zero Project update #2

11 maart 2018

De tweede update van mijn Day Zero Project staat in het teken van veel films kijken, een leuke reünie met een Erasmusvriendinnetje en een citytrip naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Daarnaast kocht ik ook eindelijk een kwaliteitsvolle zonnebril! Kijk je mee?
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 
In de afgelopen vier weken keek ik naar drie nieuwe films. Eindelijk kon ik Fifty Shades of Grey van mijn lijstje schrappen. De twee eerste films van de trilogie keek ik via Popcorn Time. Ik moet dringend eens naar de bioscoop gaan om die laatste op groot scherm te bewonderen. Wat is Jamie Dornan toch een stuk <3 Haha! Daarnaast keek ik naar de romantische komedie Irreplaceable You en Vind die domme trut en gooi haar in de rivier. Die laatste film is echt geen aanrader maar had ik op een keertje eens opgenomen, je weet maar nooit.


5 x een Vlaamse film kijken 
De eerste Vlaamse film die ik keek was Plan Bart. De romantische filmkomedie van regisseur Roel Mondelaers kon me niet bekoren. Ik heb al veeeeeel betere Vlaamse films gezien. Tips zijn trouwens altijd welkom!


10 x naar de cinema gaan 
Over betere Vlaamse films gesproken: ik ging samen met vriendinnetje Inge op cinema date. Onze keuze viel op de nieuwe film Patser, van mijn favoriete Vlaamse regisseursduo Bilall Fallah en Adil El Arbi. Topfilm met topcast! #patsergedrag


3 x een land bezoeken waar ik nog nooit eerder ben geweest
Het eerste reisje naar een nieuw land is een feit! Begin februari ging ik met Shani voor vijf dagen naar Boedapest. Op 't eerste zicht had de stad ons verbaasd in een negatieve zin, want de mentaliteit is er toch wel anders dan bij ons. Uiteindelijk was het een super toffe citytrip! Er komt later een verslagje online over de reizen dus stay tuned!


3 x een museum bezoeken in je woonplaats  
In het weekend vanaf 16 februari kreeg ik hoog bezoek want mijn Erasmusvriendinnetje Lea kwam voor het eerst naar België. Ik had haar al een jaar niet meer gezien, best wel gek aangezien ze vlakbij in Duitsland woont. We gingen naar Mechelen, Brugge en ook Antwerpen. In die laatste stad ging ik naar het fotomuseum om er de tentoonstelling van Ai Wei Wei te bekijken. Heel indrukwekkend! Zo'n Eramsus-reünie is zeker voor herhaling vatbaar. Misschien volgende keer wel in Duitsland! ;)een kwaliteitsvolle zonnebril kopen 
Eindelijk heb ik er eentje: een deftige zonnebril. Toen ik in Barcelona was, kocht ik op de laatste dag een zonnebril als souvenir. Mijn collectie bestond vroeger vooral uit zonnebrillen afkomstig uit modeketens. Daarom niet minder mooi, maar wel minder beschermend voor je ogen. Mijn nieuwe exemplaar zie je op bovenstaande foto. Hij is van het Barcelonese merk Visionario en is polarised. Ik heb er iets meer dan 50 euro voor neergeteld, wat nog wel oké is voor zo'n mooi exemplaar. :)

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *
Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Ik heb laatst Café Derby gezien, een Vlaamse film met onder andere Wim Opbrouck en écht een aanrader, vond 'm heel mooi. Leuk dat je naar Budapest bent gegaan, ik kijk uit naar je verslagje want wil er dit jaar toch ook eens werk van maken om er op citytrip te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie Elisse! Mijn vlog en blogje daarover staan ondertussen online. Café Derby ga ik onthouden als filmtip ;)

   Verwijderen
 2. Plan Bart vond ik ook niet echt iets. Hasta La Vista, D'Ardennen, Loft, The Broken Circle Breakdown en Aanrijding in Moscou vind ik wel echt heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat iemand mijn mening deelt, haha. Die films die je opsomt zijn inderdaad supergoed!

   Verwijderen