Day Zero Project update #1

11 februari 2018

Een maand geleden startte ik met de tweede editie van het Day Zero Project, wat betekent dat het tijd is voor een update. In de voorbije weken keek ik vier nieuwe films, gebruikte ik voor 't eerst in mijn leven een gezichtsmaskertje en keek ik alle afleveringen van een serie op eenzelfde dag uit. Meer details en info lees je hieronder!
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 
Eindelijk heb ik de tijd gevonden om terug met volle teugen te genieten van een film na een drukke werk- of schooldag. De afgelopen tijd keek ik maar liefst drie nieuwe films. De eerste is Letters to Juliet, een klassieke romcom met een hoog 'ooh'-gehalte. Ook keek ik naar Me, Earl and the dying girl, een mooie film. Tot slot ook nog naar Still Alice en Whiplash. Vooral die voorlaatste vond ik schitterend. Julianne Moore sleepte niet voor niets een BAFTA en Golden Globe in de wacht voor haar hoofdrol. Prach-tig.


10 x een maskertje opdoen 
Ongelooflijk dat ik dankzij dit project voor de allereerste keer een maskertje op m'n gezicht doe. Om de een of andere reden heb ik er nooit echt behoefte aan gehad, denk ik. Ik kocht een reinigend kleimasker met dode zeemineralen. het voelde grappig aan en na goed spoelen voelde mijn gezicht zijdezacht aan, hoewel er zich toch een aantal pukkeltjes vormden. Misschien een soort allergische reactie? Alle tips voor maskertjes zijn trouwens welkom in de comments. :)


10 x een recept uitproberen 
Het eerste receptje dat ik maakte, was pasta met pancetta en spinazie. Ik liet me inspireren door een receptje van Jeroen Meus, maar ging voor spaghettislierten in plaats van penne. Samen met mijn nichtje Louise kroop ik achter het fornuis. Eigenlijk hou ik wel van koken, maar vind ik het veel leuker met twee. Hopelijk trek ik in de toekomst vaker m'n keukenschort aan om lekker te kokkerellen! De pasta was trouwens superlekker!


een spaarpot kopen of maken 
Deze keer heb ik besloten om mijn centjes op te bergen in een gouden spaarvarkentje, dat jullie hier al op beeld zagen.)


alle afleveringen van een serie bingewatchen 
Geloof het of niet, maar op een zaterdag keek ik maar liefst acht afleveringen van een serie achter elkaar. Al eerder keek ik naar het eerste seizoen van de Brits-Belgische reeks The Missing, maar ook nu kan ik seizoen twee doorstrepen. Ik vond het een knappe serie die spannend bleef tot op het einde. Zeker een aanrader!


BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *
Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten