Een kijkje in mijn slaapkamer pt. 02

21 januari 2018

Afgelopen zomer gaf ik mijn kamer een make-over tijdens de blok. Ook deze vakantie ging ik aan de slag en decoreerde ik mijn geliefde kamertje opnieuw. Deze keer ziet ze er best nog wel feestelijk uit, met hier en daar wat gouden accenten. Ook de interieurspulletjes die ik voor kerst kreeg hebben hun plekje gekregen. Kijkje mee?

Nog steeds is mijn kamer heel meisjesachtig ingericht met roze accenten. Naar mijn mening hangt er toch een zekere Pinterest-vibe. Al een tijdje beschik ik over een polaroidcamera, maar helaas neem ik er amper foto’s mee. Toch zijn er sinds ik hem kreeg voor kerst drie jaar geleden, wat leuke plaatjes mee geschoten. Tot kort hingen deze foto’s aan een touwtje op mijn wandplank met tape. Niet zo ordelijk, dus heb ik ze maar opgehangen aan m'n muur samen met andere leuke foto's en kaartjes. Ik heb trouwens een heuse collectie washi tape maar doe er nooit iets mee, haha. Leuke DIY-tips zijn altijd welkom!


De laatste tijd ben ik heel erg into sterretjes. Geen idee waarom, maar ik vind het gewoon een tof figuurtje. Al lang wil ik mijn bed cosy maken met tal van kussens en wou eens wat verandering op dat vlak. Daarom plaatste ik op mijn verlanglijstje dit leuke kussentje van HEMA met sterrenmotief. In het goud, nog een reden extra om het in m'n winkelmandje te gooien. Ook al is de kussenhoes wat feestelijk, vind ik dat ze gerust nog wat langer mag blijven liggen. :)Een ander kerstcadeautje dat ik een leuk plaatsje in mijn kamer gaf is dit glazen doosje van Sissy-Boy. Er stonden ook wat sieraden op mijn wishlist en uiteraard zocht ik ook iets tof om ze in op te bergen. Ik was dan ook super blij toen ik het doosje uitpakte! De sieraden die er momenteel in liggen lagen onder de kerstboom. De groene oorbellen zijn van Mango en de smalle gouden ringetjes kocht ik als present from me to me bij & Other Stories.


wat ik nog wil toevoegen aan mijn interieur:
 • Ik wil graag een tafeltje plaatsen tussen mijn bed en make-uptafel, waar ik eventueel wat boeken of zo kan op leggen. Of een vaas met (fake) bloemetjes of een plantje lijkt me ook tof!
 • VELUX dakramen met vouwgordijn, lijkt me ideaal als ik nog eens wil uitslapen en de zon me niet mag wakker maken :)
 • Een leuk krukje voor aan m’n kaptafel. Er staat al een tijdje een wit exemplaar, maar hoe schattig zou het zijn moest er een fluwelen zitbankje staan? Juist ja, heel cute! Anniek gaf trouwens supertoffe tips wat kringloopwinkelen betreft. Misschien moet ik maar eens een thrift shop dagje inlassen volgende week. Wie weet met succes!
 • Tot slot nog meer kussens om mijn kamer nóg gezelliger te maken!
(Sorry voor de slechte fotokwaliteit, wellicht stond m'n camera niet goed ingesteld.)

* * *

Hoe maak jij je kamer gezellig?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Zo'n fotomuurtje is altijd leuk! Gezellig je kat erbij op de foto, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat sieradendoosje is prachtig! Zoiets wil ik ook heel graag! En je muur is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die fotomuur is echt leuk! Ik heb een deur vol met van die Boomerang ansichtkaarten :)

  BeantwoordenVerwijderen