Day Zero Project update #16

12 mei 2019


In april stak ik weinig tijd in het project, omdat ik druk bezig was met school en werk. Gelukkig vond ik af en toe wel de tijd om iets neer te pennen in een notitieboekje. Ik begon met het samenstellen van een nieuw lijstje voor het volgende Day Zero Project. Ja hoor, na afloop van part two komt er uiteraard een vervolg!
maak een lijst met 101 nieuwe doelen
Voorlopig heb ik volgende dingen neergepend: mijn haar doneren (althans, toch een deel) / naaktzwemmen / een dag vol verrassingen organiseren voor iemand / meedoen aan een quiz / een dag op alles 'ja' zeggen / zelf kerstkaarten maken. Benieuwd naar welke doelen hier in de toekomst zullen bijkomen. Suggesties zijn welkom! :)

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten