Day Zero Project update #15

14 april 2019

De afgelopen weken ben ik erin geslaagd om twee doelen te voltooien. Eentje heeft te maken met mijn slaappatroon, het andere draait om een leuke reis die ik ga maken. Ik speelde ook toerist in mijn thuisland en ontdekte een nieuwe koffiebar in Antwerpen. Kijk je mee?
een week lang om 22u00 in bed en om 07u00 uit bed zijn
Sinds midden maart vinden er werken plaats aan ons terras - ik woon in een appartement op het gelijkvloers. Vaak werden mama, de katten en ik al gewekt om zes uur ‘s ochtends door de werkmannen. Tegenwoordig kan ik moeilijk weer in slaap komen eens ik wakker ben, dus dankzij de werken spring ik regelmatig rond zeven uur m’n bed uit. Gevolg: al voor 22 uur in slaap vallen voor de televisie, ook al speelt er een ijzersterke Scandinavische of Britse crimiserie.  


een trip maken met srprs.me
Eindelijk ga ik het doen: op vakantie met de bestemming als verrassing. Vriendinnetje Shani ging eerder al op reis met srprs.me, maar in september ga ik met haar naar een onbekende bestemming. Voor wie het in Keulen hoort donderen, met srprs.me boek je een citytrip. De bestemming kras je op de luchthaven. Extra leuk: wij gaan op reis buiten Europa! Ik heb nog nooit eerder een reisje naar een ander continent gemaakt, dus het is best wel spannend! We boekten onze trip trouwens bij Esco*Bar, hierboven een sfeerbeeldje. Dat is trouwens een van mijn favoriete koffiebars vlakbij het station Antwerpen-Centraal. Ben benieuwd in welke buitenlandse stad ik binnenkort van een koffietje ga genieten!  


5 x toerist in eigen land spelen
Brugge is de eerste Vlaamse provinciestad die ik bezocht in teken van dit project. In de paasvakantie ging ik met twee vriendinnetjes van het middelbaar de stad verkennen. Ik denk dat Brugge, na Antwerpen en Mechelen, mijn derde favoriete stad in Vlaanderen is.  


15 x een nieuwe koffiebar in Antwerpen ontdekken
Op een woensdagnamiddag ging ik met studiemaatje Cato lunchen bij Kato’s. Dit tentje zit niet alleen in Gent, maar ook in Antwerpen. Ik vond het er wel gezellig, maar helaas veel te duur. Ik betaalde rond de vijftien euries voor een watertje en een avocadotoast - die volledig veggie was. Hij was lekker, maar het wordt sowieso niet mijn nieuwe to go-plekje in de stad.

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten