Day Zero Project update #14

10 maart 2019


Februari stond volledig in het teken van school, waardoor ik weinig tijd vrij kon maken voor mijn Day Zero Project. Gelukkig vond ik tijd om een aangenaam boek te lezen en ontdekte ik een nieuw muzikaal talent dankzij een van mijn favoriete mannelijke artiesten. Lees je mee?
10 x een muzikaal talent ontdekken
Ik zag hem voor het eerst in Trix in 2016 en na al die tijd stond een van mijn favoriete soloartiesten op het podium in mijn thuisland. Ik heb het over de - naar mijn mening - geweldige zanger Troye Sivan. Als voorprogramma bracht hij Leland mee, een Amerikaanse zanger die best wel goed kan zingen. Het gebeurt zelden dat ik ook fan ben van het voorprogramma, maar dankzij Leland (en Troye) kwam er verandering in. Zeker de moeite om eens te beluisteren!


10 x een boek lezen
In de bib huurde ik Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella. Best wel een leuk boek, leest vlot en ideaal om in te verdwalen. Toen ik terugvloog van Lissabon naar huis, ging ik voor het vertrek bij een lokaal bakkertje koffiekoeken halen. Ideaal om na het thuiskomen tijdens het leespartijtje van te genieten!

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten