Day Zero Project update #18

14 juli 2019

In juni werkte ik mijn vakken af op school en stond de zomervakantie eindelijk voor de deur. Ik begon met het samenstellen van een lijstje met 100 dingen waar ik gelukkig van word. Lees je mee?   
een lijstje maken met 100 dingen waar ik gelukkig van word
Op m’n lijstje staan er verschillende dingen waar ik gelukkig van word, zoals de geur van versgebakken koekjes, een spannende plottwist in een detectiveserie en alles in de kleur goud. Sommige dingen zijn liggen enorm voor de hand, maar het word wel een opgave om er honderd te vinden. Maar geluk zit vaak in de kleine dingen, dus ben ervan overtuigd dat ik dit doel sneller dan verwacht kan doorstrepen. 

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten