Day Zero Project update #19

11 augustus 2019

Ik heb mijn zomer is alvast goed ingezet. Een tripje naar Sevilla met mijn nichtje, genieten van een goede portie me-time en ook nog enkele tripjes in eigen land. Daarnaast ontdekte ik een toffe koffiebar die al een tijdje op m’n must visit-lijstje stond. Tijd voor een update!
10 x een DIY uitproberen
Ik ben altijd al een creatief type geweest, maar vind het ook enorm leuk om fysiek met mijn handen bezig te zijn. In de zomer vond ik eindelijk nog eens tijd om een DIY te maken. Ik toverde een mooi lapje stof met ruitjes en kersen om tot een tafelkleed. In het middelbaar studeerde ik creatie en mode waar ik mijn eigen kleding leerde maken. Pure nostalgie toen ik terug achter m’n naaimachine kroop dus. ;-)


5 x toerist in eigen land spelen
Op een warme zomerdag ging ik met vriendinnetje Cato naar Gent. Ondanks dat deze stad slechts veertig minuutjes per trein van m'n hometown verwijderd ligt, bezoek ik de stad veel te weinig. Ik ben alvast benieuwd welke volgende Belgische stad ik aan dit lijstje kan toevoegen. Ik zou graag ook niet-provinciehoofdsteden bezoeken, dus tips zijn welkom! 


10 x een boek lezen
Het vierde boek dat ik las in teken van dit project, was Café Zon & Zee. De eerste zomermaand was er alvast eentje met hete temperaturen, dus ging ik regelmatig met mijn nonkel een partijtje lezen in het Brilschanspark. Ik vond het een fijn en vlotlezend boek. Mijn to read-lijstje wordt steeds langer en ik kan zo genieten van een goed boek. Note to self: in de toekomst regelmatiger lezen.


15 x een nieuwe koffiebar in Antwerpen ontdekken
Op mijn telefoon heb ik een notitie met allerlei culinaire hotspots in België die ik graag eens wil bezoeken. Ook Café Kamiel, een Antwerpse koffiebar, stond al lang op dat lijstje. Omdat dit adresje best moeilijk bereikbaar is met het openbaar vervoer, was ik blij dat ik er eindelijk is ben langst geweest omdat ik in de buurt een boodschap moest doen. Ik las er de ELLE onder het genot van een koffietje en een taartje. Voor herhaling vatbaar!

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten