Day Zero Project update #20

8 september 2019

Augustus was best een drukke maand. Ik ging maar liefst twee keer op citytrip maar tussen dat reizen door vond ik ook wat tijd om ook mijn dagen in België aangenaam te maken. Ik kreeg twee prachtige films, maakte een leuke DIY voor mama’s verjaardag en kocht macarons in Parijs.

voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb
De 21e film die ik keek was er eentje die begon met de letter Q, getiteld Queen of Hearts. Als je ooit de mogelijkheid krijgt om deze film te zien, grijp die kans. Alles aan deze Deense dramafilm klopte gewoon: de verhaallijn, de muziek, de acteurs. Prach-tig.


10 x naar de cinema gaan
De topfilm Queen of Hearts keek ik in de Antwerpse bioscoop Cinema Cartoon’s. In Bar Brial, een zomerbar in Mortsel waar elke dinsdagavond een filmvertoning plaatsvindt, keek ik naar Bohemian Rhapsody. Mooie verfilming over de Britse band Queen en z'n leadzanger Freddy Mercury. Ook een aanrader! 


10 x een DIY uitproberen
Nog net in augustus, de 31ste om precies te zijn, blies mama 55 kaarsjes uit. Als extra cadeautje knutselde ik een leuke verrassing in elkaar: een bokaal met 52 activiteiten om elke zondag van het jaar eentje te kiezen ter inspiratie. Ik weet nu al dat we niet elke week de bokaal gaan openen, maar het is alvast inspiratie voor toekomstige moeder-dochtermomentjes. 


macarons kopen bij Ladurée in Parijs
Het enige doel dat ik afgelopen tijd kon afvinken, staat in het teken van mijn citytrip naar Parijs. Daar kocht ik macarons bij Ladurée. Een beetje prijzig, maar wel enorm lekker! Een sfeerbeeldje van de winkel had ik niet, dus daarom deel ik maar een leuk Parijs-plaatje van mezelf.

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten