Theelichtjes met een leuke boodschap

18 mei 2014

Een tijdje geleden gaf mijn mama me al een klein cadeautje, als teken van support voor de komende eindexamens in juni. Toen ik het cadeaupapier verwijderde, verscheen er een big smile op mijn gezicht. Wil je meer weten over mijn surprise? Kijk dan snel verder!

Er zaten twee super schattige theelichtjes in! Zulke accessoires vind ik heel leuk om te krijgen én om te geven. Het is ideaal om je interieur mee op te vrolijken. Ze zijn wit en hebben een hoogte van 9,5 cm. Wat ze extra leuk maken zijn de tekstjes die erop geschreven staan!Op de mijne staan 'love you' en 'good luck' geschreven. Zo lief! De eerste boodschap is gewoon een basic citaat, wat elke dag van toepassing is! Mijn mama ziet me graag en ik haar uiteraard ook. :) 'Good luck' symboliseert het feit dat ze me steunt en geluk wil wensen voor de examens die er volgende maand aankomen. Mama kocht de theelichtjes in een winkeltje bij ons in de buurt, genaamd de Tafel van Amandine. Deze schatjes zijn ook verkrijgbaar met andere opschriften zoals 'hartje', 'thanks', 'merci', 'xxx', 'happy birthday' en 'big kiss'. Je kan ze dus met elke gelegenheid als cadeautje geven, van verjaardagen tot in mijn geval voor steun tijdens examens of gewoon omdat je die persoon graag ziet. Ze zijn van het merk Serax, ontworpen door Marie Michielsen voor het maandelijks magazine Feeling en kosten € 4 per stuk. Ik ga ze alleszins heel vaak verlichten tijdens de blokperiode, en uiteraard ook nog een lange tijd erna! 

Wat vind jij van de theelichtjes?

Lots of 
♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Ahh wat een leuk cadeautje! Dat was ook leuk geweest voor moederdag, m'n moeder is echt verslaafd aan kaarsjes hihi en dan natuurlijk met "i love you" ofzo erop ^^ liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve theelichtjes!
  Ik volg je nu op bloglovin (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Florence,
  Ik laat even een comment achter, omdat het vandaag de laatste dag voor jou is om op mijn blog te reageren, dat je hebt gewonnen met mijn win actie!

  Liefs, Erica

  www.xeriicaax.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen