Miss Sporty 'Crush On You' nagellak

17 augustus 2014

Een tijdje geleden liep ik in Maastricht voor de eerste keer een Etos filiaal binnen. Hoewel ik al verschillende kleren in de Nederlandse stad was geweest is die winkel me nooit echt opgevallen. Ook was ik al lang op zoek naar een nagellakje van Miss Sporty en wat bleek, ze verkopen het cosmeticamerk bij Etos! Vandaag review ik een lakje van de Crush On You collectie.In het Crush On You assortiment zitten drie kleuren, namelijk rood, bruin en zwart. Ik koos de rode variant, genaamd 'Red Fusion', waar net zoals bij de andere lakjes glitters inzitten. Ze hebben ook alle drie een liquid sand effect, dit geeft de nagels een zandkorrelig uiterlijk. Heel tof!


Toen ik één laagje aanbracht zag het er ook al leuk uit, maar het zo er nog mooier uitzien als je hem als topcoat gebruikt. Na het lakken van de tweede laag zagen mijn nagels er echt pretty uit! 


Zelf ben ik zeer tevreden over deze nagellak. De randjes bij glitternagellak zijn vaak moeilijk bij te werken met een nagellakremover maar bij deze keer ging dit zeer gemakkelijk.   

Miss Sporty 'Crush On You' nagellak - te koop bij Etos voor €1,99 

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen: