Hema Moisturising Lipstick 13

4 september 2014

Vroeger hechtte ik niet zo veel belang aan make-up en beautyartikelen maar deze collecties beginnen nu stil aan uit te breiden. Na verschillende nagellak swatches review ik vandaag één van mijn recentst gekochte lipsticks. Met de herfst in aantocht ging ik naar huis met een donker exemplaar uit de Moisturising collectie van Hema! De verpakking van deze lipstick is vrij basic, maar bij lippenstiften hoeft het ook niet speciaal te zijn. Het is namelijk ook niet te vergelijken met een parfumflesje, als je begrijpt wat ik bedoel. Op de zijkant staat er het merk en de titel van de collectie. De nummer van je lipstick vind je terug op de onderkant.


Ik ging voor de kleur die nummer dertien kreeg. Hij is een bordeaux en er zitten ook wat glittertjes in. Ik wou al lang zo'n kleur van lipstick, aangezien er in mijn assortiment alleen maar nude tinten zitten.


Om de een of andere reden lijkt de kleur op mijn lippen lichter dan op mijn arm, dit komt hoogstwaarschijnlijk door de lichtinval. Persoonlijk vind ik dat hij heel goed dekt en ideaal is voor periode's zoals de herfst.

Hema Moisturising Lipstick 13 - te koop bij Hema voor €3,50


Ik ben heel erg blij met m'n nieuwe lipstick en ga in de toekomst zeker nog lipsticks van Hema aanschaffen! 

Dit was mijn eerste review van een beautyproduct! Hopelijk vinden jullie het een leuk artikel, tips zijn altijd welkom. :) 

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleur lipstick, alleen maakt deze van de hema me lippen wel heel droog en laat het pigment te wensen over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een heel erg mooie kleur. Ik vind het echt een goede review. De kleur is echt heel mooi en draagbaar, ik zou 'm zeker zelf ook wel dragen!

    BeantwoordenVerwijderen