Ik blog 1 jaar + giveaway

8 september 2014

Wauw, wat vliegt de tijd toch snel! Vandaag is het acht september en dat is de dag waarop ik exact één jaar geleden mijn eerste artikel online plaatste. Graag blik ik terug op het afgelopen blogjaar en deel ik ook graag een cadeautje uit aan een van m'n lieve lezeressen! 


OVER HET AFGELOPEN BLOGJAAR

In het prille begin verscheen er enkel op woensdag en zondag een artikel online. Woensdag ging het vaak over iets persoonlijks en zondag knutselde ik leuke DIY's in elkaar. In het begin had ik wel wat bezoekers maar geen reacties. Tot eind april. Toen begon ik met het schrijven van meer persoonlijke artikels over onderwerpen waar elke tiener zich wel in interesseert. De voorbije maanden is mijn blog enorm gegroeid door de nodige lay-out veranderingen en het actiever bloggen. Ik heb nog niet zo heel veel volgers op Bloglovin' maar hopelijk groeit het aantal snel! 

WIN WIN WIN!Om deze eerste blogverjaardag te vieren besloot ik gelijk ook om mijn eerst winactie online  te plaatsen. Ik stelde een pakketje samen met één potje nagellak van Hema, één Moisturising lipstick van Hema en een zelfgemaakt armbandje. Het is eigenlijk een speciale wedstrijd aangezien jij zelf bepaalt wat je wint. Omdat ik nog geen tijd heb gehad om de spulletjes aan te kopen zie je hierboven een voorbeeld. Je kan dus zelf je kleur nagellak en lipstick kiezen (kleuren vind je op www.hema.nl) en je kan je armbandje ook volledig laten personaliseren binnen de bepaalde prijsklasse.

WAT KAN JE WINNEN?
Hema Long Lasting nagellak t.w.v. €2,50
Hema Moisturising lipstick t.w.v. €3,00 (NL) of €3,50 (BE)
Zelfgemaakt armbandje t.w.v. €6,00

WAT MOET JE DOEN?
Like de Facebookpagina van Life as Florence (+1)
Volg me op Twitter (+1)
Volg me op Bloglovin' (+1)
Volg me op Instagram (+2)

De winactie loopt tot maandag 22 september. Verzending naar Nederland en België. Plaats even een comment hieronder met de vermelding dat je meedoet, de accounts waarmee je me volgt en een geldig e-mail-adres zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt om zo het pakketje samen te stellen met de door jou gekozen  kleur lipstick en nagellak en zelfgemaakt armbandje. 


Veel succes!

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Ik doe graag mee :)
  Ik volg je alleen op Facebook want de rest heb ik niet.
  hier is mijn e-mail: loveniers.laura@gmail.com
  je blogs zijn leuk om te lezen :) doe zo voort x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, gefeliciteerd met je eenjarige blog bestaan.......
  ik volg je pas sinds kort dus moet nog even alles bijlezen, maar dat komt helemaal in orde
  natuurlijk doe ik graag mee, ...ik volg je op bloglovin , facebook en Pinterest

  Groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, ik doe mee met de winactie! Gefeliciteerd meid, een jaar is al best lang, toch? Ik vind dat je het super doet, ga zo verder, en hopelijk nog héél lang :) Ik volg je al best een tijdje, dus ik heb je zien groeien, wat superleuk is! Ik volg je nu ook op Twitter, Facebook en Instagram (op Bloglovin' volgde ik je dus al). Ik hou echt van de Hema, en dat nagellakje en lipstick zijn supergaaf! En armbandjes kan je nooit genoeg hebben, toch? ;) Je kan me bereiken op amberbeautygirlx@gmail.com .
  Liefs, Amber ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zojuist ook je blog ontdekt, ik zou ook graag meedoen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blij dat ik deze blog en je FB heb ontdekt!! Je schrijft supervlot en ik heb best al een aantal ideetjes opgedaan, dus doe zeker verder! Natuurlijk doe ik ook mee aan je winactie, want iedereen krijgt graag een extra verrassingetje...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vero Huysentruyt09 september

  leuke wedstrijd, graag maak ik ook kans.
  ik vind jouw FB leuk, volg je op Bloglovin
  mijn email is guigou02@yahoo.fr
  alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo!

  Toffe actie :)! Ik volg via facebook&twitter ( margot verduyn), instagram ( margotverdu) & bloglovin( margot v).

  Mijn mailadres : mrgoo@live.be!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke gevarieerde blog! Proficiat met je verjaardag!
  Volg je op bloglovin (Frieda). Facebook geliked.

  friedavandenbussche@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen