Sale sieraden

21 januari 2015

Het duurt nog maar even en een van de leukste periodes van het jaar is weer afgelopen, snif snif. Ik heb het natuurlijk over de sales! Tijdens de maand januari kocht ik enkele hele fijne sieraden, met een afgeprijsd labeltje eraan. Er zitten kettingen, oorbellen en ringen bij. Let's take a look! 


Bij WE in Gent waren de sieraden -70% als je er twee kocht. Als eerste kocht ik deze grijze statement ketting. Ik vind de kleur grijs mooi, met een touch lila erin. De stenen vind ik erg mooi omdat ze zo'n sierlijke vorm hebben. Oorspronkelijk kostte deze ketting €12,95 maar dankzij de korting heb ik er €3,89 voor betaald. 


De tweede ketting die ik koos is deze gevlochten pastelkleurige ketting Ik vind de kleurencombinatie echt super mooi, ook is het leuk dat er zilveren en gouden parels in verwerkt zitten. Ik heb hem al gedragen en hij valt natuurlijk erg op, maar is perfect bijvoorbeeld op een effen jurkje. Deze ketting kwam van €14,95 en ik nam hem mee voor €4,49. Katsjing! 


Bij H&M gold ook zo'n gelijkaardige actie. Alle sieraden kon je kopen voor de prijs op de rode cirkel, maar dit kon alleen bij aankoop van twee stuks. Mijn eerste sieraad is deze statement ketting in petrol blauw. Ik zag deze al eerder hangen maar vond hem toen net te duur. Ik nam hem mee naar huis voor €5 in plaatst van €12,99. 


Het tweede item dat ik bij H&M kocht was opnieuw een ketting. Deze heeft ovale stenen in een bruinachtige kleur. Zelf houdt ik enorm van bruin en de combinatie met goud vind ik dan ook zeer geslaagd. Deze heb ik nog niet aangedaan, want ik zoek nog een mooie kleur waarbij ik het kan combineren. Misschien zijn aardetinten zoals bruin, groen en beige wel mooi? Deze ging mee naar huis voor €5, de normale prijs was €9,95. 


Toen ik afgelopen zaterdag de sieradenwinkel I AM in Brussel voorbijliep, hing er op het raam een affiche dat alle sieraden maar drie euro waren omwille van uitverkoop. Snel wandelde ik de winkel er binnen en ging op zoek... Ik vond er deze set van pareloorbellen in 3 verschillende maten. Must have! Normaal gezien kost dit setje €5,95 maar ik heb er dus €3 voor betaald. 


Het laatste sieraad dat ik kocht zijn deze twee ringen. Het zijn knuckle rings, ringen die dus reiken tot op de 'knokkel' van je vinger. De ene heeft een kruisje en de andere een hartje. Ik vond ze heel schattig dus ook deze gingen mee in mijn winkelmandje voor €3 in plaats van €4,95. 

Ik ben heel blij met mijn sieraden die ik gescoord heb in de sale. Kleding had ik niet nodig maar een kettinkje hier (ok het zijn er dan wel vier) en een ringetje daar kan geen kwaad, toch? 

Wat scoorde jij in de sale?

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

  1. Wauw, je hebt echt prachtige sieraden kunnen scoren! De sieraden die je toen in Brussel kocht, blijven echt geweldig! En de andere kettingen zijn echt zo mooi! Zeker die gevlochten ketting! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke sieraden en wat een mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke blog heb je, ik kon hem nog niet maar ik kwam je tegen via Lobke van Lovali , ik blijf je zeker volgen. Leuk artikel liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat heb je een hoop prachtige statement kettingen in de sale gescoord voor fijne prijsjes, lucky you <3 Ze zullen je vast fantastisch staan!

    BeantwoordenVerwijderen