Day Zero Project update #3

18 juli 2015

Tijd voor update nr. 3 van het Day Zero Project. De afgelopen periode ben ik aan een aantal doelen-reeksen begonnen en heb ik ook enkele doelen volledig voltooid. Zo las ik onder andere twee boeken en werd ik vrienden met een buitenlander.

tien boeken lezen ðŸ”›
Toen ik in Italië vertoefde, las ik maar liefst twee boeken. TFIOS van John Green zat in mijn handbagage, dit las ik als eerste uit. Het tweede boek dat ik gelezen heb is Lieve mama, geschreven door de Nederlandse schrijfster Esther Verhoef. Dit boek was een spannende thriller en had ik dan ook op drie dagen uitgelezen. Echt een aanrader voor zowel jongvolwassenen als volwassenen. Nog twaalf boeken te gaan, tips zijn altijd welkom! 
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb ðŸ”›
Nu kan ik ook de letters G en T van het alfabet doorstrepen, want onlangs zag ik de films Gone en Two Night Stand. In Gone speelt Amanda Seyfried de hoodfrol, waarin ze vol moed opzoek gaat naar haar vermiste zus. Two Night Stand is een grappige, leuke en ontspannende komedie over een meisje dat na een one night stand niet meer naar huis kan dankzij een sneeuwstorm. Groeien zij en haar bedpartner (die trouwens vertolkt wordt door Miles Teller, jippie) naar elkaar toe? Twee aanraders!
acht steden bezoeken waarvan de eerste letters samen mijn naam vormen ðŸ”›
In Italië bezochten we het stadje Lido di Camaiore, een gezellig stadje vlakbij de zee. We gingen erheen op een maandag, de dag dat daar de plaatselijke markt staat. Ik kocht er een mooi gehaakt topje met bijpassend shortje, at er een heerlijke bruschetta en fotografeerde er ook schattige kittens. 


vrienden worden met iemand die niet uit België komt 
In Italië ontmoette ik Måns, hij is net een jaartje jonger dan mij en heeft nogal een uitgebreide nationaliteit. Hij is namelijk half Zweeds, kwart Fins en kwart Belgisch. Ja hoor, B-E-L-G-I-S-H. Eigenlijk behoort dit niet tot het doel, maar omdat zijn oma uit Franstalig België komt maak ik graag een uitzondering. :) Ik schreef al eerder over deze ontmoeting. Over een weekje komt hij naar België en laat ik hem Antwerpen zien!
een boek lezen en de bijhorende film kijken 
Nadat ik het TFIOS-boek uit had, kon ik niet wachten om de film nog eens te bekijken. Het is en blijft een mooi verhaal, zowel de geschreven als de verfilmde versie.


Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Oh super leuk project! Zeker dat van die steden waarvan de eerste letters je naam vormen wil ik ook doen :) Boekenaanraders die ik heb zijn Post voor mevrouw Bromley en Haar naam was Sarah! En Paper Towns vond ik ook super leuk, haha. Succes nog verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier met Måns in België over een weekje! Je hebt echt erg originele doelen! En bruschetta is echt heerlijk! Daarvoor zou ik al helemaal naar Italië reizen! Gone heb ik nog niet gezien, en qua boeken heb ik nog niet echt aanraders, al vind ik On Top van Anna Nooshin best wel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke doelen heb je haha, heel origineel. Leuk om te lezen hoe ver je bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke doelen! Ik heb onlangs Paper Towns gelezen van John Green en dat is ook echt een aanrader! Ook alle boeken van Nicholas Sparks zijn erg leuk, zoals The Notebook, Safe Haven, The Lucky One, The Last Song,... Nog veel succes met je day zero project! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijn en origineel project! Echt heel leuk om te lezen ook. Gone vond ik een top film, ik ga hem noteren want ik wil hem nog eens zien haha

  x- Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen