I love summer TAG

21 juli 2015

Hij is al op veel blogs verschenen, de I love summer TAG. Deze leuke vragenlijst werd samengesteld door Arne en Frauke van The Life Factory. Omdat de zomer stiekem toch mijn favoriete seizoen is, besloot ik om deze TAG in te vullen. Bereid je voor op een aantal zomerse antwoorden en plaatjes!
WAT IS JE FAVORIETE IJSJESSMAAK?
Hmm, ik ben zelf een grote ijsjesliefhebber en een favoriete ijsjessmaak heb ik niet echt direct... Mijn all time favourite is toch wel het vanille-ijs van ijssalon Tropical in Zutendaal, België. Ik ga er altijd naartoe als ik bij mijn moeke ben, zelfs al regent het pijpenstelen of heel België bevroren is omdat het hartje winter is. Als we het dan toch iets gezonder willen, ga ik voor meloenijs. Voor een ijsje vol zoetigheid kies ik dan het brownie-karamel ijs van Häagen-Dazs. Hoewel ik het Italiaanse ijs ook wel lekker vind...

WELKE KLEDINGSTUKKEN VIND JIJ 'S ZOMERS ONMISBAAR?

Een luchtig topje, een shortje of rokje en vooral comfortabele schoenen, want uren wandelen en tijd buiten besteden kan bij mij wel eens lijden tot pijnlijke voetjes. Want steunzolen passen helaas niet in sandalen.


WAT IS JE FAVORIETE ZOMERSE DRANKJE?

Maakt niet uit wat, als het maar fris en zoet is. Een mojito lust ik ook wel graag, maar ik hoop dat ik in de zomer nog vele andere drankjes kan (her)ontdekken.

WAT IS JE LIEVELINGSACTIVITEIT 'S ZOMERS?

Ik ben al tevreden als het prachtig weer is en als ik buiten mijn dagen kan spenderen, voorzien van een dikke laag zonnecrème op mijn huid natuurlijk. Lang buiten tafelen tot middernacht vind ik ook altijd prettig, en barbecuen mag ook zeker niet ontbreken. 


HOE ZIET JOUW TYPISCHE ZOMERSE MAKE-UPLOOK ERUIT?

Liefst iets neutraals. Niet te veel, gewoon wat mascara, eyeliner en bronzer. Soms draag ik wel een fellere kleur op mijn lippen, maar meestal is dat de MAC Velvet Teddy. 


WAT IS JE FAVORIETE ZOMERSE LIEDJE?
Together van Ella Eyre.


WELKE ZOMERS GERECHT EET JE HET LIEFST?

Het liefst eet ik altijd iets lichts. Mijn standaard ontbijtje veranderd ook niet in de zomer, dus elke ochtend geniet ik met veel plezier van een bakje Griekse yoghurt met stukjes mango erin. 's Middags kies ik dan voor een gezonde lunch en 's avonds eet ik het liefst een slaatje, zodat ik zonder schaamte nog een ijsje naarbinnen kan werken. :)


WAT IS JOUW ULTIEME ZOMER DO IT YOURSELF?

Veel receptjes uittesten.


WAT VOOR GEURTJE DRAAG JE 'S ZOMERS?

Mijn dagelijkse parfum van The Body Shop in de geur Japanese Cherry Blossom.

WELKE PLANNEN HEB JE VOOR DE ZOMER?

Eerder schreef ik al een artikeltje over dingen die ik deze zomer wil gaan doen. Sinds mijn vakantie in Italië heeft mijn vakantie een wending gekregen, maar later hierover meer. :)

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen: