Day Zero Project update #4

23 augustus 2015

Het is al weer meer dan vier maanden geleden dat ik mijn doelen van m'n Day Zero Projectje begon af te strepen. De voorbije maand heb ik niet zoveel goals kunnen waarmaken, maar toch wil ik graag een update schrijven over de doelen die ik wel al volledig, of gedeeltelijk, heb behaald. Ik keek enkele films, ontdekte eindelijk een leuke hotspot in A-town en speelde toerist in eigen land. 
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
Ik kan alweer twee films aan mijn 26-letterig alfabet toevoegen: Jagten en Quiz. Jagten is een Deense film die het verhaal vertelt over een leerkracht die beschuldigd word van intimiteiten met een jonge leerling. Ik vond het een rare film, maar dat is weer typisch aan de Scandinavische stijl zeker? Quiz keek ik ook nog, een Nederlandse film met als hoofdrolspeler Barry Atsma. Deze film vond ik wel oké, maar niet Oscar-waardig ofzo, haha.
5x toerist spelen in eigen land 🔛
Ik ging naar Brugge en maakte er een verslagje van. Lees het hier.  
vijf nieuwe hotspots ontdekken in Antwerpen 🔛
Vorige vrijdag, iets voor twaalf uur. Ik was met een vriendin de stad in gegaan, om wat inkoopjes te doen. Met een knorrige buik wandelden we over de Meir. Ineens flikkerde er een lampje in mijn hersens dat riep 'Tartine! Tartine!'. Deze hotspot had ik al eens gezien op Instagram en stond bovenaan mijn eindeloos lange lijstje. We gingen erheen en ik at een 'Tartine Maison': brood met gegrilde groenten, kippengehaktbrood, parmezaan en nog van alles lekkers. Ik at er ook voor het eerst kikkererwten, en ik moet zeggen, nom nom nom. Dit leuke eettentje is gelegen op de Minderbroedersrui 60 (gelukkig is de naam iets makkelijker te onthouden dan de straatnaam). Aanrader!


aan een bloggerswap deelnemen 
Yes, eindelijk heb ik dit gedaan. Aan deze swap is bedoeld voor Belgische bloggers. Afgelopen vrijdag heb ik het verlanglijstje van mijn swap-maatje grondig bestudeerd en vervolgens cadeautjes voor haar gekocht. Ondertussen is het pakketje al op weg naar een plaats, ergens in ons kikkerlandje. We gaan nog even geduld moeten hebben, want er is nl. 1 regel: je maakt je pakketje pas open op 16 september. Hopelijk ontvang ik ook een leuk cadeautje van mijn onbekende swap-maatje!
een maand lang geen nagellak en lipstick kopen 
En trots dat ik ben dat ik dit heb kunnen doorstrepen. Want je weet het - of misschien niet: ik ben een echte lipstick en nagellak addict. Ik denk dat ik nu echt wel moet beginnen met het opmaken van nagellakpotjes / lipsticks, want ik heb er - uiteraard - een overvloed aan.Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Leuke doelen heb je al voltooid! Voor elke letter een film kijken lijkt mij ook ontzettend leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed bezig zeg! Knap dat je het zo goed volhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke dingen! een maand geen lipstick kopen kan ik nog wel denk ik haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke doelen, en goed bezig meid! Een film van elke letter in het alfabet is echt leuk bedacht! Zo'n bloggerswap klinkt ook tof zeg!

  BeantwoordenVerwijderen