Dit wil ik kopen in Stockholm

4 september 2015
Op het moment dat je dit leest, ben ik op één van de volgende locaties: nog vol ongeduld in ons klein Belgische kikkerlandje, in de auto met veel goesting op weg naar de luchthaven, op de luchthaven zelf of ergens hoog boven de wolken luisterend naar mijn nieuwe playlist of in het mooie, paradijselijke Stockholm. Want ja, vandaag vertrek ik naar deze Scandinavische hoofdstad. Een niet zo volle koffer (zodat ik nog voldoende ruimte heb voor nieuwe spulletjes), camera en ander digitaal materiaal en een verlanglijstje. Ik heb het allemaal bij me. Kijk je mee?

Ik heb er speciaal voor gekozen om al wat research te doen naar de typische Scandinavische (kleding)merken want geef toe, wat is die stijl toch mooi en apart. Er zit slechts één product tussen dat niet van Zweedse/Scandinavische makelij is, dit zou ik eventueel daar kunnen laten maar de rest van de items vind ik niet meteen bij de deur, dus zou ik graag meenemen naar België.  

• ÅHLENS BRUINE HANDTAS IN KUNSTLEER
Ik heb niet zozeer een zwak voor schoenen of make-up, maar eerder voor handtassen. Een leren tas heb ik nog niet in mijn bezit dus tegen deze schone zeg ik geen 'neen'. Hij kost iets meer dan €60, maar voor een goede, kwalitatieve handtas betaal ik graag wat meer. De gouden ritsen vind ik zo'n mooi detail! 

• SEPHORA DOUCHEGELS
Een tijdje geleden won ik een setje douchegels op de blog van Linda. Ik moet zeggen, wat zijn deze Sephora tubes fijn! De geuren mango, kokos en limoen waren alle drie even lekker. Hopelijk kan ik ze terug kopen voor nog geen vijf euro! 

• GINA TRICOT HIGH WAISTED JEANS
Sinds ik meer sneakers heb, ben ik ook vaker broeken gaan dragen (vroeger was ik echt een meisje-meisje dat niets liever deed dan rokjes en jurkjes dragen). Burgundy vind ik altijd een mooie kleur voor in de herfst/winter, en deze kost afgerond maar €30. Musthave! 

• MAC FAUX LIPSTICK
Het enige niet-Zweedse of niet-Scandinavische product is deze lipstick van MAC in de kleur Faux. Deze staat al zo lang op mijn verlanglijstje en wie weet koop ik hem hier wel. 

HAPPY PLUGS ROSE GOLD EARBUD
Natuurlijk is er niets mis met de typische, populaire en uitstekend werkende Apple-oortjes, maar soms mag je jezelf eens verwennen, toch? Het Zweedse merk Happy Plugs verkoopt dan ook net iets mooiere exemplaren. Ik denk dat ik nog lang ga twijfelen tussen de superleuke kleurtjes, maar ik neig naar de rosé gouden variant. €30 vind ik trouwens nog niet zo veel, ze zien er zo leuk uit! 

• BIKBOK MINTGROENE PULLOVER
Tijdens koude winterdagen doe ik niets liever dan een comfy sweater te dragen. Deze knitted pullover vond ik bij Bik Bok voor iets meer dan €30. De lengte vind ik fijn, leuk met een broek, legging, rokje en kniekousen en ga zo maar door. En dan heb ik het nog niet over die kleur, wauw. Mooi met zwart, grijs, bruin, burgundy, donkerblauw, wit. Ja, je snapt het wel. 

• & OTHER STORIES RHINESTONE RING
Altijd heb ik een grote liefde gehad voor de sieradenlijn van het zusje van H&M, & Other Stories. Deze gouden ring met twee schitterende (fake) diamantjes vind ik echt super mooi. Zo'n simpel ringetje, maar zo mooi. Voor €15 is hij van mij.

8 • WERA IPHONE CASE
Oh, een telefoonhoesje meer of minder kan toch geen kwaad, hé. Hij is roze, hij heeft een slangenhuidstructuur (ja dit is een woord) en is helemaal niet duur, want hij kost iets meer dan €15. 

Als je nog tips en hotspots hebt voor Stockholm, altijd welkom. 
Artikeltje staan nog ingepland, woensdag ben ik er weer en ik kan je verzekeren dat
je overspoeld zal worden met mooie Scandinavische plaatjes (zoals die op Tumblr enzo). 

WAT STAAT ER OP JOUW VERLANGLIJSTJE?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Oh die tas is héél mooi! Geniet van Stockholm!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een leuke wishlist! Ik vind de tas echt prachtig, oh en de douchegels van sephora. heerlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne wishlist! Ik zou hiervan zelf alles willen hebben. De handtas is echt supermooi x

    BeantwoordenVerwijderen