Outfit: shopping is my cardio

16 september 2015
 
Exact twee weken geleden was ik op weg naar mijn favoriete shopstad om er te gaan shoppen (du-uh). Omdat we snel klaar waren met onze musthaves van onze lijstjes af te vinken, trok Latoya nog even wat foto's. Een simpele everyday outfit, zodat fittingroom stuggles vermeden kunnen worden. Enjoy! © foto's door Latoya Van Borm

PINKO top • MANGO jeans • MANGO jasje • POELMAN sneakers 
TWINSET handtas • DKNY horloge • ITALIË armbandjes • H&M oorbellen

De heenreis was heel luxueus omdat we in een accordeonbus reden. Deze bussen rijden enkel op weekdagen in de ochtend, dus hadden we lekker veel beenruimte en zo (lees: we zaten in de vierzit). Ik droeg een wit T-shirt met dessin, wat ik eigenlijk veel te weinig draag. Het poppetje dat versierd is met diamantjes is trouwens ook heel goed zichtbaar *kuch*. Anyway, daaronder een simpele jeans, perfect zittende schoenen die mijn pijnlijke voetjes goed ondersteunen want de Maastrichtse wandelpaden bestaan natuurlijk voor 99% uit kasseitjes, en voor de eventuele briesjes die er ineens kunnen zijn in de steegjes droeg ik mijn oudroze spijkerjasje van Mango, nu het nog kan. 

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie outfit en foto's! Mijn favoriete shopstad blijft Londen. Ik ben er al twee keer geweest en ik kom altijd blut terug :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu je het zegt ja, nu kan je je jasje nog gewoon dragen, want over een paar weken zal het te koud worden. (Of te nat en moet je een regenjas dragen door de regen.) Erg toffe outfit! (: Heb je mijn mailtje gekregen?

    BeantwoordenVerwijderen