Bezig bijtje met veel plannen

12 oktober 2015

Terwijl de meesten onder ons waarschijnlijk zijn opgestaan met een 'oh nee het is weer maandag'-humeur, ben ik deze keer weer eens blij dat er een nieuwe week is aangebroken - voor de verandering. Waarom? Omdat deze week mijn agenda bomvol staat met activiteiten en evenementen. De week begint en eindig rustig, maar de vijf dagen ertussen zullen superleuk worden, dat weet ik nu al. Benieuwd naar mijn plannen?
maandag
Zoals ik al zei begint de week rustig, want vandaag moet ik maar vier uurtjes naar school. Lees- en kijkvoer voor vanavond zal ik genoeg hebben. Yes voor een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld! Wie kijkt ook?
dinsdag
Best wel een chille dag, waarop ik normaal pas begin om kwart voor twaalf. Nu is dit anders, omdat ik voor school een klasgenoot moet interviewen. We gaan dan rond tien uur even in één van de zovele gezellige koffietentjes iets drinken terwijl ik de vragen om hem afvuur, haha. Ik heb 's avonds les tot 18 uur en moet, zoals elke dinsdag, gaan babysitten. Gelukkig is er de match België-Cyprus. Ik ben trouwens zo blij dat België zich zaterdag geplaatst heeft voor het EK! #trotseBelg #tousensemble :)
woensdag
Dit is vaak de langste dag van de week. Les van kwart voor elf tot zes. Om lekker te ontspannen ga ik nadien met Amber, die recent ook een blog heeft gestart, naar een event van Noen, een van de 167521 leuke hotspots van Mechelen. Er staat tot 22 uur een foodtruck met allemaal lekkers. Hebben we wel verdiend na zo'n lange dag, denk ik dan.
donderdag
Zo grappig dat er toch nog een aantal Belgische bloggers zijn - hoewel het soms zo onmogelijk lijkt. In mijn jaar zit Christelle, een meisje dat ook blogt. Samen met haar ga ik naar een event op een super mooie locatie in Antwerpen: HETPALEIS. Het is een voorstelling over hoe je moet omgaan met de Nederlandse taal. Perfect voor journalistjes in spé natuurlijk! 
vrijdag
Zoals gewoonlijk heb ik dan een extra dagje vrij, maar deze keer heb ik overdag nog niets gepland. Misschien ga ik dan sowieso kei hard werken aan het uittypen van mijn interview, uiteraard nadat ik weer 99% van de tijd heb gespendeerd aan eten, luieren en Instagrammen. 
zaterdag
Standaard babysit-dagje om de veertien dagen. Ik moet dan acht uur lang letten op Margot, een schattig en eigenwijs zesjarig meisje. Om 20 uur begint de oudleerlingenavond in mijn vorige school, dus daar ga ik naartoe. Ben wel blij om iedereen terug te zien en benieuwd naar alle verhalen van afgelopen zomer!
zondag
Zondag = chill dag. Waarschijnlijk wordt dit een luierdagje, maar toch ook met de focus op school. En een klein beetje bloggen natuurlijk!

Wat doe jij deze week?

 Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Leuk weekje! Ik ben vorige week vooral druk bezig geweest met school, en daarnaast heb ik geprobeerd wat vrije momenten voor mezelf in te plannen om even bij te komen van alle drukte en stress: Hallo netflix haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh lekker druk weekje! Deze was is voor mij tot woensdag vooral school en daarna ben ik al lekker vrij en heb ik dus vakantie! Lekker ontspannen even dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drukke maar leuke week! Ik ben ook altijd lekker op vrijdag vrij! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne plannen heb je! Geniet nog van je week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk om te lezen, je schrijft heel fijn!! Hopelijk is alles deze week gegaan zoals je wil, en zit je nu fijn te chillen met een kopje thee.

  BeantwoordenVerwijderen