Haute dogs bij AfterNoen

16 oktober 2015
Al ontelbare dagen voor mijn schooljaar begon, maakte ik een lijstje met must visit hotspots in Mechelen. Uiteraard wordt die alsmaar langer en langer, maar Noen staat er al van het begin op. Dit leuke tentje zit op ideale loopafstand van de school. Op Facebook kwam ik een event tegen bij Noen: een foodtruck van Ex-Dees met exclusieve haute dogs. Daar zeg ik natuurlijk geen neen tegen! 


Eergisteren had ik les tot 18u, dus besloot ik samen met Amber naar de AfterNoen te gaan. We wandelden er rustig naartoe, terwijl we de mini regendruppels op ons voelden vallen. Het was een beetje zoeken, maar we zagen het al vrij snel want vanop verre afstand was de foodtruck met gezellige, cosy lampjes al goed zichtbaar. Er waren verschillende soorten hotdogs te koop en we begonnen met een Italiano. Een broodje met daartussen een worstje, sla, tomatenblokjes. Daar nog een scheutje balsamicoazijn op en wat kaas. Nom nom. We besloten om er nog ééntje te halen, dit keer de Mexicano: worstje, avocado, tomaatjes, jalapeños en met als topping nacho's. Weer zo lekker! En die broodjes, zoiets tussen een sandwich en pistoléke, perfect qua krokantheid. Hierbij dronken we elk nog een theetje, wat natuurlijk het perfecte warme opkikkertje is voor dagen zoals deze. 

Ik vond het heel leuk om er eens naartoe te gaan, nu heb ik ook eindelijk de locatie van Noen ontdekt, haha. Hopelijk organiseren ze binnenkort nog zulke leuke events!

Eet jij soms een hotdog?

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Super leuke blog heb ;) Het ziet er heel gezellig uit heel sfeervol! Ik eet zeker wel eens een hotdog ik vind die van de hema super leuk, maar oh zo slecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! De hotdog ziet er heerlijk uit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof zaakje is dit zeg! (: Vooral de naam ook n dat ze zoiets gewoon in België hebben, te gek! Ik ben eigenlijk niet echt een hotdog liefhebber, maar ik kan altijd proberen toch? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw!! Je foto's zijn echt heeeel erg mooi, net zoals je lay out. Het tentje ziet er ook echt heel gezellig uit! Echt een fijn artikel waar ik zo'n lekker herfstig weekendgevoel van krijg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh! Noen! Dat is echt super tof daar. We zijn daar een keertje toevallig gaan ontbijten en sindsdien wil ik ook zo'n plekje in de buurt of zelf zo iets openen. JAA, ik ben fan! Jij blijkbaar ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, ontbijten heb ik er nog niet gedaan maar wil dat zeker is doen! :D

   Verwijderen