Day Zero Project update #6

17 oktober 2015

Time flies when you're having fun. En of deze quote kei hard van toepassing was deze maand. Mijn eerste dertig dagen als studente op de hogeschool zitten er bijna op, maar dankzij mijn Day Zero Project kan ik toch nog even terugblikken op mijn doen en laten van toen. Deze maand heb ik vooral doelen doorstreept die gerelateerd zijn aan gezondheid en eten. Kijk je mee?
vijf nieuwe muzikale talenten ontdekken 🔛
Na Melanie Martinez is Jarryd James de volgende artiest die op dit lijstje komt te staan. Toen ik zijn liedje Do You Remember op de radio hoorde, ging ik meteen luisteren naar de andere nummers van deze Australische topper. Zeker eens opzoeken! 
vijf recepten uitproberen 🔛
Mijn liefde voor eten is echt enorm. Altijd als ik iets eet, moet het op de foto. Op Aranka's blog kwam ik een recept tegen voor banaan en Nutella rolletjes. Ik begon meteen te watertanden en besloot het na te maken. Het receptje vind je trouwens hier
me meer verdiepen in fotografie 🔛
Een maal per week krijg ik op school ook fotografie. Dit vind ik een superfijn pluspunt, want zo kan ik mijn fotografiepassie nog meer uitbreiden. Ik vind helemaal mooi. Op de foto zie je trouwens Christelle en Demi, twee klasgenoten, druk in de weer met portretteren.


koffie leren drinken 
Enkele dagen geleden ben ik met een goede vriendin gaan shoppen in Hasselt. Na de shopsessies door gingen we nog even iets drinken bij Coffee Cafe. Hier vind je dus koffies - verbazingwekkend hé? - met allerlei soorten toppings en smaakjes. Eerst wilde ik natuurlijk braafjes een chocolademelk bestellen, maar mijn vriendin overtuigde me om toch een latte te nemen. Ik ben absoluut geen fan van koffie, maar toen ik de Lattoekie - latte, slagroom, koekjes, chocolade parels - proefde was ik meteen verkocht! Ik begin het steeds lekkerder te vinden, misschien komt dat ook grotendeels door de lekkere toppings, haha. 
een week lang alleen maar water drinken 
Vroeger was ik altijd verzot op Coca-Cola en nog van die andere ongezonde dorstlessers. Op Facebook kwam ik een evenement tegen waarbij er 7 dagen lang alleen maar water gedronken werd. Ik besloot mee te doen, omdat ik al het frisdrankgedoe al een tijdje beu was. Erg vond ik het helemaal niet, tegenwoordig drink ik niets anders meer dan water. Maar dat neemt niet weg dat ik niet extra kan genieten van een goed glas Cola bijvoorbeeld. :) 

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Ooh wat leuk! Ik moet toegeven dat ik niet echt zo een koffiedrinker ben haha. Ik vind de geur wel zalig maar lust niet echt de bitterheid. Misschien moet ik het ook nog leren ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof blogberichtje Flo! Ik ben vooral benieuwd naar dat 'verdiepen in fotografie' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk & gezellig berichtje!
  Zelf ben ik totaaaal geen koffie drinker. Doe mij maar een heerlijke kop thee hihi!
  En wat gaaf dat je je meer gaat verdiepen in Fotografie. Ik kan je vertellend dat het heel leerzaam & leuk is. Zelf volg ik een opleiding in Fotografie.. En ik ben al zo gegroeid.. Elke dag leer je weer wat anders! Ben heel erg benieuwd naar hoe jij dit gaat ervaren..
  Ik blijf je volgen. Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk! Oh heerlijk koffie, ik drink echt super graag een cappuccino <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van lijstjes, dus ook dit artikel valt bij mij in de smaak! Net zoals af en toe een kopje koffie (alleen dan wel met melk). Echt tof dat je fotografielessen op school krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fotografie op school?? Dat lijkt me zo leuk! Naar welke school ga je, als ik vragen mag? (Ik zit nu in m'n laatste jaar middelbaar, daarom haha)

  BeantwoordenVerwijderen