Outfit: I'm blue da ba dee da ba die

22 oktober 2015

Het is niet altijd even simpel om bij elke outfit de gepaste titel te vinden, maar in dit geval ging het wel redelijk snel. Spontaan dacht ik ineens aan het liedje 'Blue' van Eiffel 65, dat je sowieso kent (en anders is dat een gat in je cultuur, haha). I'm blue da ba dee da ba die kan je wel erg letterlijk nemen, want heel deze outfit is donkerblauw, met uitzondering van mijn sokjes dan. Tijdens een middagpauze besloot ik samen met Amber (die binnenkort ook een blog gaat beginnen) plaatjes te schieten in het Mechelse park Kruidtuin. Dit is het resultaat!


© foto's door Amber Pelgrims

MICHAEL KORS jasje • REPEAT shirt • MANGO jeans • POELMAN sneakers
MANGO ketting • H&M ringen • AMSTERDAM oorbellen

Donkerblauw, ik heb er altijd wel een liefde voor gehad. Meer dan voor zwart bijvoorbeeld, hoewel deze kleur (ja, zwart benoem ik even tot kleur terwijl dit eigenlijk geen kleur is) toch ook meer in mijn garderobe terugkomt. Ja, blauw. Mijn jeans, mijn met glitter bedekte sneakers en mijn leren jasje zijn kledingstukken waar ik niet meer zonder kan. Het liefst zou ik ze elke dag dragen! Ik was nog opzoek naar een effen T-shirt met lange mouwen, en dat vond ik in mijn mama's kleerkast. Oh, hoe heerlijk dat het wel niet is om in elkaars garderobekast te snuffelen en er vervolgens super leuke items uit te kiezen. Deze outfit is vrij basic, maar ik heb het gecombineerd met rosé gouden details. Mijn kettinkje (dat heeeeel fout hing tijdens deze fotosessie) met minimalistische hartjes is een van mijn favorietjes, met daarbij opvallende ringen van H&M en subtiele oorringetjes van Amsterdam. Mijn liefde voor minimalistische sieraden groeit ook stilaan meer, hier komt binnenkort een artikeltje online!
Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen: