Ik maak kans op de Zalando Blogger Award!

26 oktober 2015

Nietsvermoedend besloot ik mijn blog op te geven voor de Zalando Blogger Awards. Ik dacht 'je leeft maar één keer, dus waarom niet?' Nadat ik mijn motivatie typte en het formulier indiende, gingen er dagen voorbij. En dan was er ineens het mailtje dat ik kans maak op de People's Choice Award. En dat ik bij de top tien hoor. De wedstrijd is bijna afgelopen, maar als je nog wilt stemmen is het nu het moment!
hoe kan je stemmen?
• klik hier
• vul je gegevens in
• vul bij url "www.gowithflo.be" in
• indienen maar!

Ik zou het leuk vinden moest je stemmen :)
Alvast bedankt!

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Er staat bij mij geen link? Wat is de link.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu wel :) via deze link: https://www.zalando.be/blogger-awards-2015-stemmen/

   Verwijderen
 2. Ik ga natuurlijk stemmen, supergaaf joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga natuurlijk stemmen, supergaaf joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf! Ik ga op je stemmen (en ik hoop dat je kans maakt!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaah super leuk! Ik heb op je gestemt. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Florence!

  Super leuk voor je!

  Ik doe ook mee! :-D Spannend!

  Tot op de awards!

  Liefs Astrid - Timeless Elegance

  BeantwoordenVerwijderen