Day Zero Project update #12

16 april 2016

In maart heb ik me eerlijk gezegd niet echt beziggehouden met mijn Day Zero Project. Desondanks heb ik toch weer iets meer dan vier doelen kunnen voltooien. Iets met lezen, schoolwerk, reizen en hotspots en nog meer schoolwerk.

tien boeken lezen 🔛
Het is niet omdat ik op de hogeschool zit, dat ik nu geen boeken meer moet lezen voor school. In tegendeel. Voor de mondelinge examens - die er al over een maand aankomen, help! - moet ik twee boeken lezen. Het eerste is Free van Chris Anderson, dit vind ik niet zo'n aanrader. Het tweede daarentegen wel: How To Story van Tim Verheyden, Tom Rumes en Andries Fluit. Wauw, wat een topboek. Leest heel vlot, ideaal als je houd van verhalen vertellen en later iets met televisie wilt gaan doen!
5x toerist in eigen land spelen 🔛
De afgelopen maand bezocht ik maar liefst 2 Vlaamse provinciehoofdsteden: Gent en Leuven. In Gent sprak ik af met Chloé, we gingen gezellig brunchen bij Gust en nadien enkele leuke (onbekende) adresjes bezoeken. Het was zo leuk, dat Chloé er zelfs een artikeltje over schreef. Die kleurrijke huisjes aan 't water doen me trouwens echt denken aan Scandinavië. Een dagje Leuven stond dan weer twee dagen later op de planning. Daar ging ik lunchen bij WÜRST, het hotdog restaurant van Jeroen Meus. Een shoplog kan je hier checken! 
acht steden bezoeken waarvan de eerste letters samen mijn naam vormen 🔛
Ik ging weer eens naar mijn favoriete badstad: Oostende! Ik heb er wel niets gekocht, maar gewoon uitwaaien aan zee op zondag is ook leuk, hé. Bovendien was 't super mooi weer!
vijf nieuwe hotspots ontdekken in Mechelen 🔛
Met Amber ging ik gezellig foto's maken voor haar cover. Dit deden we bij Kaffee-Ine, een koffietentje met een leuk vintage-interieur. Het drankje dat ik er toen dronk - het was een soort aarbeienlimonade - was heerlijk. Nu ik er bij stil sta heb ik alweer zin om er weer heen te gaan!
Florence

1 opmerking: