Deense spulletjes uit Leuven

14 april 2016

Vakanties vliegen tegenwoordig super snel voorbij, ook al staan ze - in mijn geval - telkens zo volgepland als een ei. In de paasvakantie ging ik een week werken. Dat is trouwens de waarom ik mijn blog een beetje verwaarloosd heb, whoops. ik plande ook een uitstapje naar Leuven. Toen ik in de trein zat op weg naar huis, realiseerde ik me dat ik allemaal items van Deense makelij gekocht had. Tijd voor een mini-shoplogje dus! 


Hoewel ik de Flying Tiger zo leuk vind, ga ik er nauwelijks binnen als ik in Antwerpen ben. Steeds ben ik toch weer blij als ik een filiaal binnenwandel. Ik wil er echt ALLES hebben. De prijs-kwaliteit vind ik dan ook super. Deze twee pakketjes servietten kosten elk €1, daar kan een mens toch niet voor sukkelen hé?! Ik hou van streepjes en pastelkleurtjes, dus deze vlogen meteen in mijn mandje! 


Bij Het Pakjeshuis kocht ik twee nieuwe drinkbekers van het Deense merk Rice. Ik had deze eigenlijk al thuis in mijn keukenkast staan in het mintgroen, maar iedereen die mij goed - of toch een beetje - kent weet dat ik verzot ben op alles wat oudroze is. Nu heb ik ineens vier drinkbekers, ideaal om ook eens mee te nemen op picknick bijvoorbeeld. 

Tot slot nog 1 item van Flying Tiger. Twee rolletjes washitape. Weer in het oudroze, maar dit keer met goud gecombineerd. Ik ben helemaal gek van die combinatie! Leuk om pakjes mee te versieren of iets helemaal mee op te vrolijken. Bovendien kocht ik ook nog kaftpapier (ook in het oudroze met goud), maar dan in een dambordpatroon. In plaats van vierkanten zijn het dan wel ruiten, kan je je er iets bij voorstellen? Hopelijk wel. Ik kon dit uiteraard niet fotograferen want ik wou de rol nog niet open doen, zo mooi vind ik hem. :D Vorig jaar ontdekte ik de Flying Tiger trouwens voor het eerst in Italië en toen zag ik kaftpapier met frietjes erop. Helaas konden we dit niet meenemen naar België want het paste niet in onze koffer. Dat ze maar snel terug zo'n leuke printjes maken! 
Zoals je ziet heb ik wel een zwak voor Scandinavisch design - voor zover je dit zo kan noemen. Hoe dan ook, de interieur- en decoratieartikelen zijn altijd zo leuk! 
Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Fijne spulletjes! Scandinavisch is zo moooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige spulletjes. Leuk die pastelkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel schattige dingetjes! Die tape is echt heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat zijn ze zo lief! Past helemaal bij jou! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat een leuke, schattige spulletjes! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die spulletjes zien er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die drinkbekers zijn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen