Day Zero Project update #13

21 mei 2016

Mei was een drukke maand, die volledig gevuld was met deadlines, deadlines en nog eens deadlines. Tussen het schoolwerk door heb ik toch nog tijd gehad om te werken aan mijn Day Zero Project. Ik heb maar liefst 2 doelen kunnen voltooien. Da's al weer een stapje dichter bij mijn einddoel (maar da's nog lang niet voor nu). Enjoy! 
vijf nieuwe muzikale talenten ontdekken 
De laatste die dit rijtje mag afsluiten is Astrid S. Deze vrolijke Noorse meid leerde ik kennen tijdens het concert van Troye Sivan, waar ze het voorprogramma verzorgde. Ik heb al vast enkele van haar liedjes gedownload. Echt de moeite om eens te kijken!
vijf nieuwehotspots ontdekken in Antwerpen ✓
Nog een lijstje dat bij deze voltooid wordt. De hotspot die het laatste plekje mag veroveren is toch mijn favoriete van de vijf. Mirlo's bestaat bijna één jaar en is gevestigd in de Verbondstraat 1. Alles wat ze er tentoon stellen kan je kopen en de koffie's zijn vernoemd naar Sex And The City-personages! Zalig toch. :D

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Mirlo's klinkt geweldig, als ik nog eens naar Antwerpen ga, ga ik dit eens zeker bezoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen