Mee met Flo: Montserrat

7 december 2016

Het is weer tijd voor een nieuw artikeltje waarin ik jullie graag meer vertel over een stad die ik recent bezocht heb. Nu ja, een stad, vandaag deel ik met veel plezier een super mooi gebergte. Ongeveer 3 weken geleden, op zaterdag 19 november, ging ik samen met Lea en Jamie naar het magisch mooie Montserrat. Kijk je mee?


We begonnen de dag met een lange treinrit, maar gelukkig werd dit gecompenseerd met wat de dag vervolgens bracht! Toen we uit de trein stapten, moesten we nog met een kabellift naar boven om de nog hogere plaatsen te bereiken. Best wel spannend, want ik had dat nog nooit gedaan. Uiteindelijk viel het toch goed mee. :) Nadat we hadden geluncht bij de plaatselijke cafetaria, besloten we om te gaan wandelen. We gingen naar San Joan, één van de uitkijkpunten van de Monserratberg. Op zich was de wandelafstand niet zo groot, maar we moesten heel de tijd steil naar boven wandelen, wat de activiteit wel zwaar maakte. Ruim een uur later kwamen we eindelijk aan op onze eindbestemming. Wat een prachtig uitzicht! Echt adembenemend. Heel fotogeniek werd het pas als het mistig werd boven de bergen. Na enkele plaatjes schieten, daalden we weer naar beneden. Kabelliftje in, treintje op. Wat ben ik blij dat ik deze plaats heb bezocht! Echt een aanrader voor als je eens een keertje weg wil uit Barcelona! Mocht je graag livebeelden willen zien, mijn gerelateerde vlog vind je hier. :)

* * *

Wandel jij graag door de bergen?

Lots of ♡,
Florence

10 opmerkingen:

 1. Leuke foto´s zeg! Zo vaak ga ik eigenlijk niet echt wandelen door de bergen )of nooit' meestal gaan wij dan skiën.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuk! Skiën is dan weet niet echt mijn ding, haha!

   Verwijderen
 2. Amai, wauw! Da is daar precies wel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat uitzicht is echt geweldig! Spanje is echt mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, maar België en Nederland hebben ook hun charmes he :)

   Verwijderen
 4. Wauw het uitzicht is prachtig!! En hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie foto's zeg! Leuk om te lezen dat jij deze nieuwe plek hebt kunnen ontdekken.. Ik ga je vlog ook even bekijken ;-) Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je mooie foto's gemaakt zeg! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen