Day Zero Project update #21

20 januari 2017

Het is vandaag de derde vrijdag van de maand januari, wat betekent dat het alweer tijd is voor een update van mijn Day Zero Project. Afgelopen tijd kon ik helaas maar één doel behalen. Door de drukte van examens heb ik me er amper mee bezig kunnen houden, maar toch: eentje is beter dan niets. Kijk je mee?
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
Toen ik een tijdje geleden terug voor eventjes in België was, besloot ik om tussen het studeren door nog eens te pauzeren met Netflix. Ideaal. In Barcelona had ik een aanbod vol Spaanse en internationale films en series, in België veranderde de Spaanse producties in Belgische en Nederlandse. Vroeger was ik fan van Nederlandse jeugdfilms en toevallig was ik in een nostalgische mood: ik keek Dansen op de vulkaan. Een mooie film! Eenmaal terug aangekomen in Barcelona, keek ik hier ook nog wat films: Coin Heist en Een Leraar :)


5x een Vlaamse film kijken 
Yes, weer een nieuw doel voltooid afgelopen tijd! Dit keer ging ik naar de cinema met moeke. We wilden graag De Premier zien, nieuwste film van Erik Van Looy. Aanhankelijk wilden we hem op een woensdag gaan kijken, maar de zaal was volledig uitverkocht. We verplaatsten onze plannen naar donderdag en gelukkig hadden we dan meer geluk. Een zeer goede film met een knap scenario. Aanrader!

BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJSTEergisteren verscheen er helaas geen artikel online, omdat ik veel te druk bezig was met studeren. Ondertussen zijn er al 3 van de 4 examens gepasseerd. Vandaag (vrijdag) heb ik mijn laatste examen: fingers crossed! Vanavond landen moeke, oom Patrick en mama in Barcelona, want zij komen samen met mij dit avontuur afsluiten. Lees: soldenshoppen tot we erbij neervallen, veel patatas bravas eten en ontzettend hard genieten van die laatste momenten. <3

* * *

Wat zijn jouw doelen?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om dingen van je Day Zero lijstje te kunnen strepen, éh :) En oeh, De Premier moet ik ook nog steeds zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Premier, daar ben ik erg benieuwd naar! Ik ben zo jaloers op jou dat jij in Barcelona hebt gestudeerd, geweldige stad! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen