Mee met Flo: Girona

6 januari 2017

Vanaf het nieuwe jaar wil ik jullie elke maand meenemen naar een stad die ik onlangs bezocht heb. Omdat ik nu in een examenperiode zit en ik dus absoluut geen tijd heb om te citytrippen, heb ik voor jullie een throwbackje in petto. In oktober ging ik met enkele medestudenten naar Girona, een pareltje gelegen in Catalonië vlakbij Barcelona. De kleurrijke huisjes, de mooie bruggen en fijne wandelstraten, het lijkt net alsof het gisteren was!


© foto's door Lea Cordes

Op zaterdag 8 oktober vertrok ik samen met een paar andere Erasmusstudenten richting het station, om daar de eerstvolgende trein richting Girona te nemen. Na een treinrit van iets meer dan een uur kwamen we eindelijk aan. Wat een prachtig stadje is het. Omringd door bruggen, water en de typische Spaanse rijhuisjes - of zeg maar rijhuizen. Nadat Lea er enkele foto's nam gingen we gezellig lunchen en sloten we de dag af met een bezoekje aan het Cinema Museum. Dit was echt ontzettend interessant, mooi en leerrijk! 

Girona bezoeken was een leuke ervaring, en zoals gewoonlijk heb ik ook dat weer gefilmd. De bijhorende vlog vind je hier! Zo heb je toch nog een ander beeld van de stad, want foto's en tekst vertellen ook niet altijd alles :')

Lots of ♡,
Florence

13 opmerkingen:

 1. Ahh, ziet eruit als een hele leuke stad, met al die gekleurde huisjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik hou van citytrips! Ziet er zeker uit als een mooie stad. Hier zou ik ook nog wel eens heen willen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er uit als een mooie stad! Ik ben zelf ook van plan binnenkort die kant op te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat leuk zeg! Eigenlijk zag ik Girona stiekem als een plaats waar je heen kon vliegen om vervolgens door te reizen naar Barcelona, niet wetende dat het een hele mooie stad was! Als ik weer eens naar Barcelona ga, lijkt het mij leuk om de steden te combineren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie wat n prachtige stad, had geen idee!! Deze ga ik onthouden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk deze serie! Liefde voor zulke kleurrijke huisjes en straatjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat mooi! Die laatste foto is net barcelona :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn die huisjes er leuk uit zeg met al die verschillende kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Girona is zo een mooie stad <3 Ik ben er meerdere malen geweest en blijf er elke keer mijn ogen uitkijken! Prachtige foto's heb je ook gemaakt, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's. Ik ben aan het twijfelen of ik er ooit ben geweest, maar ik denk het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een prachtige stad. Ziet er eigenlijk veel mooier uit als Barcelona zelf. Je foto's zijn ook echt prachtig!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen