Nieuw jaar, nieuwe blogplannen

1 januari 2017

Gelukkig nieuwjaaaaar! 2017 is nog maar enkele uren bezig en ik ben hier al een artikeltje aan het typen! Tijdens mijn Erasmus heb ik niet meer zo intensief geblogd, en dat vind ik wel spijtig want het is nog steeds een van mijn grootste passies. In het nieuwe jaar wil ik er weer werk van maken, dus bij deze vertel ik jullie graag meer over mijn plannen!

bloggen op vaste dagen
Toen ik begon met bloggen, verscheen er altijd een artikel online op woensdag en zondag. Beetje bij beetje veranderde dat en zo blogde ik tot zo'n jaar geleden om de dag. Op de duur merkte ik dat dit niet altijd haalbaar was. Ik heb liever minder artikels online staan met waardevolle content, dan veel korte artikels waar ik amper tijd in steek. Vanaf nu ga ik dus weer op vaste dagen bloggen. Er zullen artikels online verschijnen elke woensdag, vrijdag en zondag.

tal van nieuwigheden
De laatste tijd bruis ik weer van de ideeën op gebied van bloggen. Binnenkort verschijnen er ook twee nieuwe rubrieken online. De eerste klinkt jullie misschien bekend in de oren: Florences foto's. Vroeger postte ik mijn Instagramfoto's met bijpassend tekstje op mijn blog, maar nu wil ik wekelijks een overzicht gaan maken met foto's die je niet op sociale media ziet. Hoe ik deze artikels ga noemen weet ik nog niet precies, maar misschien behoud ik de titel wel. Ook nieuw is het maandelijks overzicht van wat me er de komende maand te wachten staat, zo wordt mijn blog nog een tikkeltje persoonlijker.

terugkerende rubrieken
Uiteraard zijn er een aantal rubrieken die ik ga blijven publiceren. Updates rondom mijn Day Zero Project zullen voortaan maandelijks op vrijdag verschijnen, in plaats van op zaterdag. In het nieuwe jaar wil ik meer gaan reizen en hier dan verslagjes over maken met daarin een hele boel foto's en leuke hotspots. Deze artikels zal je terugvinden onder de rubriek 'mee met Flo'. Omdat mode ook een grote passie van me is, wil ik in de toekomst ook minstens één keer per maand een outfit online plaatsen! Ook wil ik meer receptjes uittesten en delen, want ik heb mijn liefde voor bakken/koken herontdekt in Barcelona. Heb er nu al zin in :)

* * *

Hoe heb jij het nieuwe jaar ingezet? 
Wat zijn jouw (blog) voornemens voor 2017?
   
Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Wat toevallig ik stop juist dit jaar met de vaste blogdagen! Ben ook benieuwd naar al je reisjes die (hopelijk) gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede voornemens voor je blog! Fijn dat je nu weer wat meer tijd hebt om weer lekker te gaan bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig inderdaad om de dag posten! Zelf likt mij dit ook niet meer. Goede voornemens voor je blog, ik kijk uit naar je nieuwe blog ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd! Ben nog nooit op je blog beland maar het ziet er tof uit! Ga je volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het sowieso altijd beter al bloggers kiezen voor weinig posts en goede content in plaats van heel vaak posten en halve content :) dus dat lijkt mij een goed voornemen ook. Aan vaste dagen doe ik zelf niet. Als de inspiratie er is dan schrijf ik en als hij er niet is dan last ik een pauze in :) Naar je vaste rubrieken ben ik benieuwd! Dat vind ik sowieso altijd leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk stukje! Vaste rubrieken zijn heel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen