Day Zero Project update #28

20 augustus 2017

Ongelooflijk dat er nog maar vijf updates zullen verschijnen vooraleer mijn Day Zero Project ten einde loopt. In de voorbije weken werkte ik verder aan twee doelen en kon ik alweer twee doelen - beide gerelateerd aan reizen, uiteraard - afvinken van m'n bucket list. Kijk je mee?

voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb šŸ”›
De twintigste film die ik keek om aan dit doel te werken, was de letter 'M'. Hiervoor keek ik naar de film Me Before You, een romantisch drama met een mooi verhaal en fijne acteurs. Aanrader! voor elke letter van 'Antwerpen' een adresje bezoeken šŸ”›
Voor de letter 'W' bracht ik een bezoekje aan Weekday. In deze Scandinavisch geĆÆnspireerde shop kan je niet enkel terecht voor hippe mannen- en vrouwenkleding, maar ook leuke accessoires zoals bijvoorbeeld sokken en zonnebrillen vind je er terug. Super toffe winkel is het! Omdat ik deze zomer geen nieuwe items meer wil kopen, wacht ik liever nog eventjes tot de najaarscollectie in de winkel ligt. 

een citytrip plannen met een groepje vriendinnen ✔️
Yes! Eindelijk is ook dit doel behaald. Samen met medestudenten Amber en Shani ga ik binnen twee weken naar ... Milaan! Ondertussen is het al weer een jaar geleden dat ik in Italiƫ ben geweest, dus ben ik heel blij met deze bestemming. We verblijven er vijf dagen, dus je kan je zeker aan blogposts en vlogs verwachten. :)

een weekend verblijven aan de Belgische kust ✔️
Vorig weekend had ik verlengd weekend omdat het dinsdag een feestdag was. Hier in Antwerpen vieren we dan ook Moederdag, dus besloot ik samen met mama, moeke en Chung om twee nachten naar zee te gaan. Zondag en dinsdag gingen we lekker shoppen, en maandag genoten we van een zonnig dagje op het strand! Even die cursussen aan de kant (lees: herexamens) en volop relaxen. Yes please!
* * *
Welke doelen wil jij nog behalen? 

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Aan de kust is het altijd fijn. En alvast veel plezier in Milaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat een super leuk idee is dit zeg! Heel leuk om zo dingen te gaan doen. Net als de films kijken met alle letters uit het alfabet :) op die manier ga je heel anders dingen ondernemen!

   Liefs, Nathalie

   Verwijderen
 2. oh heerlijk twee nachtjes aan zee! tof dat je naar Milaan gaat met vrienden, have fun! xx

  BeantwoordenVerwijderen