Een streepje voor met Hunkemöller

13 augustus 2017

Oh, de zomer. Het is en blijft toch een van m'n favoriete seizoenen. Zoals elke jaar vliegt de vakantie ook nu weer razendsnel voorbij. Nog ongeveer zes weken en ik zit weer achter de schoolbanken verschuild achter mijn cursussen. Uiteraard hebben we in België onze hittegolf al gehad, en die viel - hoe kan het ook anders - in de blok. Om toch nog een beetje van het ultieme zomergevoel te kunnen genieten, bestelde ik bij Hunkemöller een nieuwe bikini! Ik denk dat ik gemiddeld per jaar zo'n vijf dagen aan het strand spendeer. Laten we zeggen, de Belgische kust, want uiteraard ga ik niet elke zomer op vakantie naar een bestemming met een diepblauwe zee en parelwitte stranden. Tijdens mijn afgelopen trip naar Porto bezocht ik wel enkele badplaatsjes, maar het was er te koud om echt te zonnen in bikini. In totaal heb ik vier bikini's, maar omdat het al een tijdje geleden was dat ik er eentje aanschafte, wou ik er een nieuwe. Mijn keuze viel al snel op een gestreepte blauw-witte bikini van Hunkemöller. Ik ben enorm fan van marine, zeker in de zomer. Wat ik extra leuk vind eraan zijn de schelpjes op de top. :) Om eerlijk te zijn ben ik niet zo'n fan van online shoppen, maar deze keer lukte dat goed, aangezien de bikini perfect past! Misschien dat ik nu wel vaker iets online ga bestellen! Maar eerst nog wachten op mooi strandweer in ons Belgiëlandje natuurlijk, haha!

* * *

Wat is jouw favoriete seizoen?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Ah leuk! Ik heb deze week ook een nieuwe bikini besteld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie bikini! De zomer in ons land is niet alles, maar toch vind ik niet dat we mogen klagen want er zijn al enkele warme dagen geweest.

    BeantwoordenVerwijderen