Walls of fame

6 augustus 2017

Sinds een jaar of twee koop ik op reis altijd een postkaart, niet om deze op te sturen maar zelf te bewaren als herinnering. Deze kaartjes hang ik dan op in mijn kamer als versiering. Ik realiseerde me dat er eigenlijk wel meer dan dat aan mijn kamermuren pronkt, dus besloot daarom om een kijkje te geven en jullie te tonen wat er nu juist allemaal aan mijn walls of fame hangt.

van alles en nog wat
Aan de muur boven mijn bed hangt een reeks van kadertjes. In sommige van hen vind je een quote terug, andere beelden zijn dan weer inspirerend. De landkaart van Cuba, waar ik al zo lang naartoe wil, een meisje liggend in de zee en ook een flamingo. Op zich allemaal wel heel leuk, maar toch zou ik het eens willen veranderen en er persoonlijkere foto's achterstoppen. Dat is iets waarmee ik me ga bezighouden na de herexamens! :)

Barcelona aan de muur
Als ik uit mijn rijke fotocollectie van mijn Erasmus-periode een favoriete foto zou moeten kiezen, dan is het wel deze. Ik ging samen met twee andere internationale studenten naar Montserrat, een nabijgelegen berg. De foto straalt - voor mij persoonlijk - een zeker gevoel van wanderlust uit. Omdat ik hem zo ontzettend mooi vind, heb ik hem op groot formaat laten afdrukken via CanvasCompany.nl. Je kan er niet alleen een foto laten drukken op canvas, maar ook bijvoorbeeld een collage of stukje tekst. De keuzemogelijkheden zijn oneindig. Ik ben heel blij met het resultaat en deze mooie herinnering aan mijn tijden in Barcelona!

fijne herinneringen
Boven mijn Barcelona-foto hangt een bord met daarop allemaal kaartjes en foto's. Het bord heb ik ooit - ik schat zo'n vijf jaar geleden - zelf geknutseld. Heel gemakkelijk en super leuk om te maken. Onder andere een foto van moeke en mij, een foto van toen ik nog een klein Floortje was en twee postkaarten uit Porto, allemaal leuke aandenkens. Daarnaast nog een kaartje met kat van Ikea, eentje met "out of office" en eentje met "verslaafd aan jou" erop. Om ze zoveel tijd verander ik de dingen die achter de linten op het bord steken, maar sommige herinneringen zijn zo leuk dat je ze niet wil vervangen, haha.

* * *
Heb jij muurdecoratie? 

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Wat een leuke post! Ik hou énorm van muurdecoratie, hihi. Mijn muren hangen vol met foto's, posters en quotes. Zelf koop ik altijd magneetjes wanneer ik op vakantie ben geweest, zó leuk! Die foto van Barcelona vind ik ook heeeeeeel mooi! (Je hebt gelijk dat je 'm hebt laten printen op een canvas) ☺

    BeantwoordenVerwijderen