Day Zero Project update #27

30 juli 2017

Het is vandaag de voorlaatste dag van de maand, wat betekent dat hoog tijd is voor een update in verband met mijn Day Zero Project. In de afgelopen weken kon ik drie doelen van mijn lijstje doorstrepen en werkte ik aan vier andere doelen. Een leuk feit: maar liefst vier van de zeven doelen hebben te maken met mijn reisje naar Porto dat ik onlangs maakte! Kijk je mee?
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
Tijdens mijn reis in Porto, keek ik samen met mijn nicht regelmatig een film op Netflix, ter ontspanning na een vermoeiende dag - ja, reizen kan ook vermoeiend zijn, maar dat hebben we er voor over. We keken onder andere Slam en You Get Me. Twee leuke films, hoewel ik meer fan was van die laatste. Thuis keek ik ook nog naar Naomi and Ely's No Kiss List, helaas een tegenvaller. 


acht steden bezoeken waarvan de eerste letters samen mijn naam vormen 🔛
Zoals ik al eerder in een artikel vermelde, liep ik afgelopen maand stage bij ELLE. Hoe vreemd het ook mag klinken, ligt hun hoofdkantoor in Wallonië. Om eerlijk te zijn had ik op Brussel gehoopt, maar elke dag stond er een lange treinrit op me te wachten. Van Berchem naar Eigenbrakel. Vermoeiend, maar absoluut de moeite waard want ik heb er veel ervaringen opgedaan. :) Zo werd Eigenbrakel toegevoegd aan het stedenlijstje. 


vijf nieuwe Belgische steden bezoeken 🔛
Het vorige doel is ook van toepassing op dit doel, want ik was simpelweg nog nooit in Eigenbrakel geweest!

voor elke letter van 'Antwerpen' een adresje bezoeken 🔛
Samen met Kaat, een meisje dat ik leerde kennen via Instagram, ging ik lunchen bij Roest. Bij deze Antwerpse hotspot ga ik zeker nog eens langs, want ik at er een heerlijke avocado toast met gepocheerd ei. Yummm. Gisteren brunchte ik samen met klasgenootje Pauline bij Nellie's Coffeebar. Een heel leuk tentje op de Oudevaartplaats!


'I love you' kunnen zeggen in 10 talen ✔️
Het eerste doel dat ik afgelopen tijd kon afvinken van mijn lijst, heeft alles te maken met de reizen die ik recent maakte. Ik ging met een klasgenoot naar het Noorse Bergen en startte mijn zomer met een citytrip naar Porto. De keuze om de uitspraak in het Noors en Portugees te leren, was dan ook zeer voor de hand liggend!


waterijsjes maken met vers fruit ✔️
Tijdens mijn stage maakte ik samen met Justin, een Waalse stagiair enkele receptjes voor een #FoodHack-filmpje op de ELLE Facebookpagina. Zo filmden we onder andere hoe we ijslolly's maakten, dit keer met kiwi en watermeloen. Yum!

in drie nieuwe landen geweest zijn ✔️
En weer zit Portugal er voor iets tussen. Na een bezoekje aan Noorwegen en Zweden, was Portugal afgelopen maand aan de beurt. Een reisverslag vind je trouwens hier ;)

* * *

Welke doelen wil jij nog behalen? 

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen: