Waarom dit niet zomaar een ketting is

27 augustus 2017


Al sinds ik me kan herinneren heb ik een passie voor sieraden. Het begon uiteraard vroeger met het dragen van armbadjes met plastieken kraaltjes, maar al snel groeide mijn passie uit tot een hobby. Ik heb lang zelf juwelen gemaakt - en doe dit af en toe nu ook nog. Kettinkjes draag ik niet zo heel vaak, maar omdat ik deze collectie toch wat wou uitbreiden, bestelde ik onlangs een nieuw exemplaar. En dit heeft een wel hele speciale betekenis...
Mijn moeke - de mama van mijn mama - en ik zijn altijd heel close geweest. Omdat ze in een andere provincie woont, zie ik haar niet wekelijks. Dit vind ik wel jammer maar ik wou graag iets symbolisch kopen zodat ze toch 'altijd bij mij is'. Voor een tattoo ben ik iets te kleinzerig, dus ging daarom op zoek naar een nieuw gepersonaliseerd sieraad. Na lang zoeken kwam ik terecht bij een zilveren ketting met hartje van Names4ever. Tussen het grote aanbod aan kettingen, vond ik ook de optie om een sieraad met vingerafdruk te ontwerpen. Dit leek me de ideale manier om er iets van moeke in te verwerken. Toen ik ze na een lange tijd terug zag, kleurde ik een papiertje met een potlood, drukte ze haar duim erin en stuurde ik vervolgens haar duimafdruk door naar Names4ever. Enkele dagen later zat er een mooi hartjesvormig kettinkje met vingerafdruk van moeke in de brievenbus. Wat een mooi resultaat! Het kettinkje zelf is verstelbaar en het hartje heeft een ideale grootte. Bovendien zit het sieraad in een doosje, perfect dus om ook als cadeau te geven eventueel. Ik ben heel blij met m'n nieuwe aankoop.  Moeke heeft zelfs geholpen met het maken van deze foto's omdat ik haar de ketting absoluut wou laten zien en ook zijzelf vond hem heel mooi. ;) Ik ben er zeker van dat ik hem nog veel ga dragen, en nog veel meer als ik bij haar ben!

* * *
Heb jij een sieraad met een belangrijke betekenis?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

  1. Wat tof dat ze dit zo voor je gemaakt hebben! Ziet er heel mooi uit en alleen van dichtbij zie je dat het ook echt een afdruk van een vinger is. Mooi sieraad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat mooii! Juwelen met een speciale betekenis zijn sowieso mooi vind ik, maar dit is ook nog eens echt origineel. Heb ik nog niet eerder gezien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wau dat is echt wel leuk zo een betekenis en dat zie je ook niet veel.

    BeantwoordenVerwijderen