Day Zero Project update #29

17 september 2017

Ongelooflijk. Na deze update zullen er nog maar vier verschijnen en dan zit m'n Day Zero Project erop. Gelukkig ben ik al begonnen met het neerschrijven van een nieuwe lijst, want zoals jullie weten ben ik altijd wel bezig met van alles en nog wat! Tijdens de voorbije weken kon ik twee doelen voltooien. Aan twee andere doelen werkte ik verder zodat ik ook deze binnenkort definitief kan voltooien.

voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
Op Netflix keek ik de afgelopen tijd naar vier films die ik allemaal kon toepassen op mijn film-alfabet. It's Kind of a Funny Story vertelt het verhaal van Craig, een tiener in een depressieve tiener die een week verblijft in psychiatrisch ziekenhuis. Leuke film! Ten tweede keek ik Kiss Me, een Zweedse film over de (verboden) liefde tussen twee vrouwen. Ik ben gek op Scandinavische televisie, dus vond  dit een zeer mooie film. 1 Night keek ik voor de letter 'O', gaande over twee koppels die diezelfde nacht van alles meemaken. Tot slot keek ik ook naar XOXO, een Netflix Original-film. Niet meteen mijn genre, maar zoveel films die beginnen met X zijn er nu ook niet, dus daarom gaf ik hem toch een kans. 


voor elke letter van Antwerpen een adresje bezoeken 🔛
Voor de letter 'W' bracht ik een bezoekje aan Weekday. In deze Scandinavisch geïnspireerde shop kan je niet enkel terecht voor hippe mannen- en vrouwenkleding, maar ook leuke accessoires zoals bijvoorbeeld sokken en zonnebrillen vind je er terug. Super toffe winkel is het! Omdat ik deze zomer geen nieuwe items meer wil kopen, wacht ik liever nog eventjes tot de najaarscollectie in de winkel ligt. 

een wereldkaart kopen en mijn droombestemmingen erop aanduiden ✔️
Een tijdje geleden won ik via My Cup of Care, de blog van de Nederlandse Justine, shopping tegoed om een kaart in posterformaat uit te kiezen. De kaart heeft een lange tijd op m'n kamer gelegen, maar sinds kort hangt hij deftig aan de muur. Met punaises heb ik er enkele droombestemmingen op aangeduid. Wie goed kijkt herkent Cuba, Sydney en IJsland. :)

vijf recepten uitproberen ✔️
Het vijfde recept dat ervoor zorgt dat ik dit doel kan doorstrepen, is de zelfgemaakte ijsthee die hier een tijdje geleden online verscheen. Een linkje vind je hier.
* * *

Welke doelen wil jij nog behalen? 

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Vooral de tweede opdracht is superorigineel, dat wil ik ook wel eens proberen met mijn woonplaats Leiden. Wel dubbele letters, maar ach!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. تتكوَّن الموادّ العازلة من مجموعة من الموادّ التي تعزلُ بدورها الأسطح عن الحرارة، ومن هذه الموادّ العازلةك الألياف الزجاجيّة، والسليولوز، والصوف، وألواح الرغوة، وموادّ العَزل المعدنيّة المصنوعة من الصوف، وكذلك موادّ العَزل الطبيعيّة المصنوعة من صوف الخروف، ومن القشّ، والقُطن.
  شركة عزل خزانات
  شركة عزل خزانات بتبوك
  شركة عزل اسطح بتبوك


  BeantwoordenVerwijderen