21 kaarsjes en evenveel cadeautjes

3 december 2017

Yes! Eindelijk december. De laatste maand van het jaar, maar ook een van de leukste periodes, vind ik persoonlijk. Sinterklaas, Kerstmis, oudejaarsavond: allemaal feestelijke gebeurtenissen inclusief cadeautjes en veel te veel lekker eten. En dan heb ik het nog niet over m’n verjaardag gehad, op 10 januari. Hoog tijd voor een verlanglijstje met 21 leuke items (omdat ik binnenkort 21 kaarsjes uit mag blazen)!
 zwarte All Stars sneakers
Als er iets is wat absoluut niet in je kledingkast mag ontbreken, zijn het wel All Stars sneakers van Converse. Ik heb al een wit en metallic paar, maar zou graag ook de zwarte variant willen. Het liefst het hoge formaat, omdat deze extra leuk te combineren zijn onder rokjes of kleedjes.
» 90 euro, Converse
• ticket Disneyland Parijs
Mama haalde onlangs aan dat ze nog eens een bezoekje wil brengen aan Disneyland Parijs. Op dit voorstel kan ik natuurlijk geen ‘neen’ zeggen! Wanneer we juist gaan, weten we nog niet! Maar ik heb er alleszins ontzettend veel zin in!
• blazer met sterrendesign
Sinds kort draag ik meer en meer blazers. Een blauwe vest heb ik nog niet, maar m’n oog viel al snel op deze leukerd van Fabienne Chapot.
» 159,99 euro, Fabienne Chapot via De Bijenkorf
• dichtbundel The Sun and Her Flowers
Iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje staat: de dichtbundel van Rupi Kaur. Ben heel benieuwd hiernaar want heb er al veel goeds over gelezen :)
» 12,99 euro, Rupi Kaur via Bol.com

• shirt met streepjes
Basic, maar een echte musthave! Zeker deze leuke rode variant!
» 19,95 euro, Selected Femme via Zalando

• set van twee kettinkjes
Deze twee zilveren kettinkjes zijn volgens mij super tof te combineren op een simpel shirt! Momenteel heb ik nog niet zoveel minimalistische sieraden, dus daarom heb ik deze aan m’n verlanglijstje toegevoegd :)
» 6,99 euro » H&M
 notitieboek 'I am very busy'
Iets wat een meisje nooit genoeg kan hebben: notitieboekjes! Hoe mooi is deze van Ban.do?!
» 12,50 euro, ban.do via De Bijenkorf
• korte jurk
Aan little black dresses in mijn kleerkast geen gebrek. Een rode variant heb ik nog niet, maar met deze wijnrode variant kan daar snel verandering in komen.
» 119,95 euro, Samsøe & Samsøe via Zalando
• glazen doosje
En om al die nieuwe sieraden in op te bergen heb ik alvast een leuk doosje uitgekozen bij Sissy-Boy!
» 5,99 euro, Sissy-Boy
10 • oorbellen met kwastjes
Statement oorbellen kan je nooit genoeg hebben. Hoe mooi zijn deze turquoise kwastjes?
» 12,99 euro, Mango

11 • sweater met kat
Ik ben echt een crazy cat lady in hart en nieren! Daarom is deze sweater van Paul & Joe Sister echt op m’n lijf geschreven. Meow!
» 129,95 euro, Paul & Joe Sister via Zalando
12  goudkleurige oorringen
Ik ga nooit de deur uit zonder oorbellen te dragen. Deze gouden ringen van Veritas mogen niet ontbreken op dit lijstje, omdat ik al wat zilveren ringen in m’n sieradencollectie heb zitten.
» 4,50 euro, Veritas
13 • wollen muts
Ik wil al heel lang een muts om m’n hoofd warm te houden in de winter, maar ik kan niet tegen wol. Het irriteert helaas super hard! Gelukkig vond ik deze schattige beige muts waar maar een tikkeltje wol in zit!
» 19,95 euro, OPUS via De Bijenkorf
14 • verplichtingsnoer met clipjes
Nog meer gezelligheid dankzij deze lampjes van HEMA. Extra leuk: er zijn clipjes om polaroid fotootjes aan te hangen!
» 5,50 euro, HEMA

15 • zwarte top met sterretjes
Oeps, nog een shirt. Dit keer een zwarte variant van Fabienne Chapot. Met gouden sterretjes! Ik ben fan!
» 90 euro, Fabienne Chapot via De Bijenkorf
16 • legergroene zonnebril 
Ik wil me al lang een deftige zonnebril aanschaffen en vond deze van Ray-Ban er erg leuk uitzien. Ook al verjaar ik in de winter, als het zonnetje komt piepen is het een handig accessoire!
» 192 euro » Ray-Ban via De Bijenkorf
17  kussenhoes met sterretjes
Een kussen vind ik ideaal om mijn bed nog gezelliger te maken. Ondanks dat dit exemplaar gouden sterren heeft, vind ik dat het heel het jaar door mag blijven liggen. Ik ben gek op sterretjes en op alles wat goud is: een perfecte match dus!
» 5,50 euro, HEMA
18 • grof gebreide trui
Uiteraard mocht een item van m’n favoriete Belgische merk niet ontbreken in dit lijstje. Ik wil al lang een witte gebreide trui. Deze ziet er super zacht uit. Het gouden randje maakt hem helemaal af!
» 155 euro, Essentiel via De Bijenkorf
19 • gouden Air Max'en met schubben
M’n favoriete loopschoenen zijn ongetwijfeld mijn beige Nike Airmax’en. Deze variant is ook super cool! Hebben!
» 140 euro, Nike
20 • shirt met streepjes en hartjes
Pull&Bear is een van m’n favoriete winkels als het op T-shirts aankomt. Hoe schattig is deze het streepjes en hartjes? Love it!
» 5,99 euro, Pull & Bear

21 • kettinkje met olifantje
Afgelopen week ontdekte ik het merk Orelia! Wauw, wat een leuke spulletjes hebben ze! Hoe schattig is dit kettinkje met olifantje?! Want!
» 21 euro, Orelia via De Bijenkorf
Ik heb dus eigenlijk best wat leuke items gespot, onder andere bij de Bijenkorf. Gelukkig zijn er hier regelmatig sieraden acties en andere codes te vinden. Shopt toch wat fijner voor de gever! ;)

* * *

Welke items wil jij hebben voor kerst?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. sterretjes <3 ik ben ook wel benieuwd naar dat dichtbundel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil The Sun And Her Flowers ook echt! Ik had het op mijn wishlist voor Kerst gezet, maar ik zal het zelf moeten kopen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen