Day Zero Project update #3

8 april 2018

Nu ik al twee weken stage loop, dacht ik dat het onmogelijk was om verder aan mijn Day Zero Project te werken. Integendeel, het is meer dan geslaagd. Het valt me op dat ik de laatste tijd veel films keek die over van alles en nog wat gingen. Daarnaast ontdekte ik dankzij een schoolopdracht - ja, school kan soms echt wel handig zijn - een toffe koffiebar in Antwerpen. Ik vertel je graag meer hieronder!
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 
Dit keer maar één film om aan het ABC-lijstje toe te voegen: Rip Tide. Een Netflix-feelgoodfilm die zich afspeelt in Australië. Ideaal om een perfect beeld te krijgen van de lifestyle, want ik zou er graag eens heen willen. :)


5 x een Vlaamse film kijken 
Wat Belgische films betreft, deden zij het de afgelopen weken wel goed. Ik keek maar liefst drie Vlaamse films. De perfecte manier om tijd te doden als je met griep op de bank ligt. D'Ardennen, een ruige film die ik wat vaag vond. Lee and Cindy C. is een muzikale film met een van mijn favoriete voormalige Thuis-acteurs: Bert Verbeke. :) Tot slot gaf ik Het Vonnis van Jan Verheyen ook een kans. Een topfilm, alleen vond ik het vonnis-gedeelte wel iets te langdradig.


een film uit mijn geboortejaar kijken 
Toen ik met de griep een weekendje in Genk bij mijn oma doorbracht, besloot ik om een kijkje te nemen in haar lijst met opgenomen tv-programma's en films. Als klein meisje keek ik vroeger regelmatig naar Mr. Bean en toevallig stond Bean: The Ultimate Disaster Movie tussen alle shows en series. Ik had de film nog nooit gezien, maar heb net zoals elke keer weer goed moeten lachen met de Britse komiek.


een mooi magazine voor mijn bachelorproef maken 
Dit doel is, naar mijn mening, zeker geslaagd. Al eerder vertelde ik al over mijn magazine over Antwerpen en mijn toekomstige plannen wat school betreft. Meer hierover lees je door op dit linkje te klikken. 


15 x een nieuwe koffiebar in Antwerpen ontdekken
Voor mijn bachelorproef, een magazine over Antwerpen, ging ik een dag op stap met interieurstyliste Anne-Catherine Gerets. Ze toonde Shani en mij haar favoriete adresjes in de stad, waartoe ook Butchers Coffee behoorde. Zelf heb ik er geen koffie gedronken, maar een heerlijk gemberdrankje. De sfeer en het aanbod van de zaak spraken me enorm aan, en dan heb ik het nog niet over de menukaart gehad. Hier kom ik zeker terug, en dan is het niet enkel om een koffietje te nuttigen. ;)

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *
Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,

Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten